zaterdag 18 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » Maandactiviteit Actiefpas

Maandactiviteit Actiefpas

Lansingerland – Welzijn Lansingerland organiseert op 22 september weer een maandactiviteit voor Actiefpashouders. Hans Sanders van de Rotta en Cees van der Burg, voorzitter van de Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs, nemen u op de fiets mee naar schapenboerderij Oosthoek en gaan via de Bovendijk terug via bergboezem en de Groenzoom. Onderweg zullen zij hun kennis van het prachtige landschap en geschiedenis met u delen.
Het verzamelpunt is in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a te Bergschenhoek. Daar staat de koffie met wat lekkers klaar. Verzamelen om 09.45 uur.
Kosten: € 4,- voor mensen met een Actiefpas of € 5,- zonder pas. Opgeven kan via bij Welzijn Lansingerland via tel. 010-5225545 of via email bd@swsl.nl.
De nieuwsbrieven van de actiefpas liggen weer in de vestigingen van Welzijn Lansingerland: Wel-Kom!, Onmoet! en De Leeuwerik.
Informatie: www.welzijnlansingerland.nl of neem contact op via 010 – 5225545.

Check Also

Flinke belangstelling voor concert geeft weer hoop voor de toekomst

Bleiswijk - De stoelen stonden weer netjes in rijen opgesteld tijdens het Najaarsconcert van muziekvereniging Crescendo, zaterdag 11 november in 't Web. Dat is ook een noodzaak als je gaat 'vliegen' om diverse landen te bezoeken, want het thema was 'Vlieg met me mee'. Heel fijn was, dat nagenoeg alle stoelen bezet waren en dat geeft Crescendo moed om fris en fruitig door te gaan waarmee ze bezig is: mooie muziek maken en de mensen een fijne avond te bezorgen. Zaterdagavond lukte dat perfect.