zondag 22 juli 2018 | week 29
Home » Advertorial » Bakker Breggen viert kennismakingsfeestje

Bakker Breggen viert kennismakingsfeestje

Bakker Breggen viert kennismakingsfeestje

Bakker Breggen – voor Lansingerland geen onbekende – is nu ook neergestreken in Bergschenhoek. Inmiddels hebben al heel wat Hoeksenaren kennis gemaakt met zowel de producten als de medewerkers in de winkel aan de Dorpsstraat waar voorheen al een andere bakker gevestigd was.

Pieter van der Breggen is binnen het van origine Berkelse familiebedrijf verantwoordelijk voor de winkels. De winkel in Bergschenhoek was de nummer dertien en inmiddels is de veertiende ook een feit. “De taken binnen de familie zijn goed verdeeld,” lacht Pieter als introductie. “Mijn vader Dick is de bakker en houdt zich veel bezig met nieuwe producten. Mijn moeder Ineke is hoofd personeelszaken en broer Christiaan is op kantoor de schakel tussen de klanten en de bakkerij.”

Vertrouwd

De winkel en de medewerkers in Bergschenhoek zijn dezelfde gebleven; alleen de producten worden nu gemaakt bij en door Bakker Breggen. Medewerkster Anneke: “Ik heb het helemaal naar m’n zin. Met veel en lekker gebak en het bekende hazelnoottaartje voor de klanten. En gelukkig kan ik mezelf goed beheersen! Het is wel heel leuk om te adviseren.”

Feestweek

In de feestweek – die maandag al begon – kunnen de klanten elke dag genieten van een bijzondere aanbieding. Van een product dat in alle Bakker Breggen winkels bekend is en veel gevraagd. “Zo kan iedereen meteen met de toppers van onze bakkerij kennis maken. Vandaag (woensdag) is dat de gedipte Donut, donderdag wachten de mini eierkoeken, vrijdag de boterkoek Abraham en zaterdag de smikkelrol.”
Bakker Breggen heeft een traditie vanaf 1911 en verhuisde ruim twintig jaar geleden met de bakkerij naar Spijkenisse. Gelukkig bleef de winkel in Lansingerland en kunnen nu ook de inwoners van Bergschenhoek genieten van hun bakkerskunsten!

Check Also

Perflexxion tekent voor verhuizing naar Oudeland

Berkel en Rodenrijs - Het kantoor van Uitzendbureau Perflexxion gaat verhuizen. Na ruim twaalf jaar vanuit een kantoor in Berkel Centrum gewerkt te hebben is de blik nu gericht op bedrijventerrein Oudeland.