zondag 22 juli 2018 | week 29
Home » Advertorial » Kliniek voor tandheelkunde tanDent vestigt zich in het centrum

Kliniek voor tandheelkunde tanDent vestigt zich in het centrum

Kliniek voor tandheelkunde tanDent vestigt zich in het centrum

Bergschenhoek – Tandarts Jeannette Tan-Lie, die in 2015 de tandartsenpraktijk aan de Blankvoorn in Bergschenhoek overnam, heeft de stap gezet naar een splinternieuwe praktijk op de hoek van de Kerkstraat en het Rondom in het centrum van Bergschenhoek. Daar opende zij tanDent, kliniek voor tandheelkunde.

“Een heel nieuw pand, centraal gelegen, makkelijk te bereiken, parkeerplaatsen voor de deur en bovendien compleet gerealiseerd op de begane grond. We zijn er heel blij mee deze mooie locatie gevonden te hebben. Inmiddels zijn twee behandelkamers compleet ingericht en in gebruik. Met de verhuizing kwam er meteen ruimte voor een tweede tandarts die wij vonden in Doro Kurzielewiz. Zij werkte vele jaren in een praktijk te Pijnacker en is bovendien een goede bekende van Coen, de tandarts die ruim tien jaar aan de Blankvoorn werkte.”
Geen lange wachttijden en ruimte voor nieuwe inschrijvingen zijn enkele pluspunten van de verhuizing, maar er is meer. De tandarts vertelt: “We kunnen nu meer behandelingen uitvoeren en beschikken over de nieuwste apparatuur voor preventie, mondhygiëne, kleine chirurgische ingrepen en volgend jaar komt daar implantologie bij.”

Altijd bereikbaar

Doordat tanDent ook deelneemt aan de weekenddiensten is er altijd een tandarts bereikbaar.
‘Bovendien hebben wij de beschikking over gediplomeerde preventie-assistentes die uitgebreide gebitsreinigingsbehandelingen kunnen uitvoeren bij patiënten die dit nodig hebben. Zij kunnen hierbij hulp bieden om de eigen mondhygiëne waar nodig te verbeteren; door voorlichting en instructies, ook bij kinderen.

Open Dag

Op zaterdag 23 september tussen 12.00 en 15.00 uur zet tanDent tijdens een Open Dag de deuren open voor belangstellenden die in de praktijk een kijkje kunnen komen nemen en kennis maken met zowel de praktijk als de medewerkers en de vele mogelijkheden.
Tijdens de Open Dag bestaat tevens de mogelijkheid voor nieuwe patiënten om zich bij tanDent in te schrijven.

Check Also

Perflexxion tekent voor verhuizing naar Oudeland

Berkel en Rodenrijs - Het kantoor van Uitzendbureau Perflexxion gaat verhuizen. Na ruim twaalf jaar vanuit een kantoor in Berkel Centrum gewerkt te hebben is de blik nu gericht op bedrijventerrein Oudeland.