woensdag 21 maart 2018 | week 12
Home » Sport » Uitslagen Aart van Hovenloop

Uitslagen Aart van Hovenloop

Bleiswijk – Zondag 10 september stond de 3e editie van de Aart van Hovenloop op het programma. Weinig wind, een lekker zonnetje en een goede temperatuur, kortom prima loopomstandigheden. De af te leggen afstand was 10 kilometer.
Bij de dames wist Tineke Stolk beslag te leggen op de eerste plaats met haar tijd van 51.36. Jolanda Langendoen werd tweede in 55.40 en Margot van Vliet de nummer drie 58.27.
Harmen den Boer was weer een klasse apart bij de heren: 36.41. Waldo Karbaat wist met zijn tijd van 39.19 de tweede plaats te realiseren en Matthijs van der Beek werd derde in 40.06.

Check Also

Nena Vollering: “Het eerste jaar kijken hoe het gaat”

Lansingerland - De eerste wedstrijden in het nieuwe wielerseizoen zijn alweer achter de rug, maar de ploegenpresentaties zijn nog in volle gang. Altijd een gezellig samenzijn voor de hele vereniging. Dat geldt ook voor de van origine Pijnackerse vereniging Restore Cycling waar de Berkelse Nena Vollering deel van uit maakt. De eerstejaars junior heeft zo haar eigen ambities bij de vrouwen waar als motto geldt 'Plezier in het fietsen dan komen de prestaties vanzelf'. "We kiezen voor een professionele uitstraling en zijn daardoor een vaste waarde in het damespeloton."