maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Sport » Weidevogels – KOAG: 21-16

Weidevogels – KOAG: 21-16

Krimpen aan den IJssel – Weidevogels is zaterdag 9 september op bezoek bij KOAG tegen haar eerste nederlaag aangelopen. Het werd 21-16. Tijdens de voorbereiding op het seizoen hebben deze ploegen elkaar ook getroffen. Toen trok Weidevogels nog aan het langste eind.
In een gelijk opgaande openingsfase waren de doelpunten spaarzaam. Waar Weidevogels een week eerder erg gemakkelijk tot scoren kwam, moest er vandaag harder voor de doelpunten gewerkt worden. KOAG had hier in de openingsfase ook mee te maken. Kort voor de rust nam KOAG toch het initiatief. Door een aantal makkelijk doorgelaten doelpunten liep de Krimpense ploeg tot de rust uit tot 12-7.
De tweede helft was eveneens gelijk opgaand, waarin Weidevogels nog de hoop koesterde de aansluiting te vinden. Deze werd helaas niet gevonden en de opgebouwde marge uit de eerste helft bleef zodoende intact: 21-16 in het voordeel van KOAG.
Weidevogels krijgt in het komende jaar nog driemaal de kans zich te revancheren tegen de Krimpense vereniging. Volgende week speelt Weidevogels voor haar thuispubliek tegen de Zeeuwse ploeg Atlas om 15.30 uur.

Check Also

Uitslagen PV de Vrijheid

Bergschenhoek – Zaterdag 7 juli waren er twee wedvluchten. Vlucht Argenton werd gelost om 06.45 …