dinsdag 16 januari 2018 | week 03
Home » Nieuws » Tess Wester brengt bezoek aan jubilerend TOGB Handbal

Tess Wester brengt bezoek aan jubilerend TOGB Handbal

Tess Wester brengt bezoek aan jubilerend TOGB Handbal

Berkel en Rodenrijs – Niemand minder dan Tess Wester, de keepster van het Nederlands handbalteam tijdens de WK – waar zij bovendien werd verkozen tot beste keepster – kwam zondagmiddag 10 september naar de Vermeulen sporthal van TOGB om daar samen met alle jeugdleden van de handbal een clinic te verzorgen.

Trees Borkus-Henskens

TOGB Handbal viert deze maand het 40-jarig bestaan met een feestdag voor de leden op zaterdag 16 september. Maar het bestuur had nog een verrassing in petto die langzaam maar zeker bekend werd gemaakt.
Er werd in het grootste geheim een filmpje opgenomen van Tess Wester waarin zij vertelde dat ze op bezoek zou komen. Vervolgens werd dat filmpje als uitnodiging naar alle ruim 100 jeugdleden verstuurd. Het enthousiasme onder de jonge handballers was enorm.
Zondag arriveerde de populaire sportvrouw op sportpark Het Hoge Land voor een clinic van drie tot vijf uur. Met in de zaal de honderd jeugdleden en een groot aantal volwassen vrijwilligers die een handje kwamen helpen en op de tribune alle belangstellende ouders kon het feest van start gaan. Iedereen had het zienderogen naar z’n zin, zeker toen Tess na afloop van de clinic met elk lid op de foto ging en ‘ergens’ een handtekening plaatste. Op het shirt, de bal, een jasje of een arm; de keuze was aan degene die met haar op de foto ging.
De verrassing werd zowel gerealiseerd als aangeboden door de Business Club TOGB (BCT) als felicitatie voor het 40-jarig jubileum van de afdeling handbal.

Check Also

Nieuwjaarsduik 2018 trekt ruim 250 duikers

Lansingerland - De jaarlijkse Nieuwjaarsduik, ditmaal op vrijdagavond 5 januari georganiseerd in zwembad De Windas, werd een nat en groot succes. Met meer dan 250 belangstellenden werd het een niet snel te vergeten start van het nieuwe jaar.