zondag 19 november 2017 | week 46
Home » fbpost » De Parkzoom-Lionsloop komt er weer aan

De Parkzoom-Lionsloop komt er weer aan

De Parkzoom-Lionsloop komt er weer aan

Bergschenhoek – Gezondheidscentrum Parkzoom en Lionsclub Bergschenhoek organiseren op zondag 24 september samen de vijfde editie van de inmiddels bekende Parkzoom-Lionsloop door Bergschenhoek; een loop voor alle leeftijden.

Trees Borkus-Henskens

Het jaarlijkse hardloopevenement kent dit jaar drie afstanden: de kidsrun (4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar), de 5 kilometer loop en de kwart marathon van 10,5 kilometer. Er is ook weer een goed doel aan de loop gekoppeld. Dit jaar is gekozen voor het G hockey bij HVB te Bleiswijk.

Extra kracht

Met de komst van de Lions Bergschenhoek heeft de Parkzoomloop er organisatorisch weer wat extra mankracht bij gekregen. Vorig jaar waren zij al van de partij, maar ditmaal zijn ze ook betrokken bij de organisatie. Het past helemaal bij het Lionsdenken: lokale inzet met daaraan een goed doel gekoppeld.
Rond de start- en finishplek – ditmaal op het terrein bij zwembad De Windas – zullen banners van de sponsoren een erehaag gaan vormen voor de deelnemers. De routes lopen voor een belangrijk deel door het groengebied (onder andere het Annie M.G. Schmidtpark), er is een waterpost onderweg, evenals een aantal verkeersregelaars en bij aankomst wacht – naast een groot aantal familie en vrienden – weer water en fruit.

Motto

Het motto van dit jaar luidt ‘Loop voor het goede doel, maar ook voor jezelf door meer te bewegen’. Vorig jaar ging het aantal inschrijvingen de 300 voorbij, maar de organisatie rekent ditmaal op nog meer enthousiaste lopers.
Inschrijven kan via www.gcparkzoom.nl.

Check Also

Optreden LOS Muziektheater in Theater ’t Web

Bleiswijk - LOS Muziektheater treedt op zaterdagavond 9 december op in Theater 't Web in Bleiswijk. De vier dames van LOS zijn daarmee de eerste act in het nieuwe cultuurhuis. De kaartverkoop is inmiddels gestart.