woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Advertorial » Jonge ondernemers presenteren zich

Jonge ondernemers presenteren zich

Jonge ondernemers presenteren zich

Bergschenhoek – Enkele jonge ondernemers met elk een eigen bedrijf in gebouw De Weide aan de Noorderparklaan zetten woensdagmiddag 6 september de deuren wagenwijd open voor belangstellenden. Maar dat niet alleen; ze plaatsten tevens tal van kramen, waardoor ook buiten de sfeer er al snel goed in zat.

Trees Borkus-Henskens

“We merken om ons heen dat er nog steeds heel veel mensen zijn die niet weten dat dit gebouw een hele bijzondere parterre huisvest,” aldus fotograaf Vicky die er een studio heeft. Voorheen was hier een school gevestigd en in de bouw was er al rekening mee gehouden dat – zodra de school zou verhuizen – er mooie locaties vrij zouden komen voor startende ondernemers. “We staken de koppen bij elkaar en organiseerden deze gezellige en bruisende Crazy Summer Market. Ook andere lokale ondernemers werden uitgenodigd om hun bedrijf hier te promoten en te laten zien waar ze goed in zijn.”

Nazomersfeer

De ondernemers toverden het pand woensdag tussen een en half zeven om tot een gezellige markt-winkelstraat en het grote plein van het gebouw benutten zij voor leuke activiteiten, een rommelmarkt, een springkussen en een ijswagen en dat alles begeleid door een gezellig muziekje; een echt nazomersfeertje voor zowel ondernemers als bezoekers. Elke bezoeker ontving een grote supermarkttas en kon daar allerlei leuke verrassingen in stoppen die door de deelnemende ondernemers werden uitgereikt. De Weide mag verder groeien tot een leuk centrum, want er werken bruisende ondernemers met veel talent; dat bleek die dag overduidelijk.

Check Also

Minuut gratis winkelen goed voor ruim 200 euro

Berkel en Rodenrijs - Op radiozender 100% NL was vorige maand een winactie, waarbij Hoogvliet een prijs beschikbaar stelde; een minuut gratis winkelen. Luisteraars konden hieraan deelnemen door de Kerst Top 10 te voorspellen. Sharon Ommering voorspelde dat Marco Borsato op de eerste plek zou eindigen en werd daarmee de winnaar.