vrijdag 23 maart 2018 | week 12
Home » Sport » NK Classic bij MCC Bleiswijk

NK Classic bij MCC Bleiswijk

NK Classic bij MCC Bleiswijk

Bleiswijk – Op het terrein van MCC Bleiswijk wordt zaterdag 23 september de NK Classic voor oude motoren van voor 1995 georganiseerd. Naar verwachting zullen er rond de 150 rijders aan de meet verschijnen.
De dag wordt vergelijkbaar met de Pinkstercross. De grootste opkomst zal zijn van de pre rijders met motoren van voor ‘90/’95 die in serie rijden in een A en B groep. Vervolgens zijn er de categorieën classic 60+/60-, classic 50cc en de twinshock 50+/50-. Geen zijspanrijders, want daar is de baan te klein voor. Wel brommers: automaten, standaard, vario en MX klasse. Na de training staat de eerste start gepland rond de klok van twaalven.

Check Also

Lansingerland Schoolschaaktoernooi

Lansingerland – Het tiende Lansingerland Schoolschaaktoernooi, georganiseerd door schaakvereniging 3-Torens, wordt woensdag 11 april gespeeld …