dinsdag 17 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » De 45e ACR rommelmarkt wordt weer groots

De 45e ACR rommelmarkt wordt weer groots

De 45e ACR rommelmarkt wordt weer groots

Berkel en Rodenrijs – Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september staat zalencentrum Rehoboth weer helemaal in het teken van de jaarlijkse grote rommelmarkt van het ACR (Actie Comité Rehoboth). Alle zalen gevuld met spullen die een tweede leven verdienen. Wees er snel bij, want op=op!

Als vrijdagavond de deuren om zeven uur open gaan – de entree is overigens voor iedereen gratis – is er door de grote groep vrijwilligers al heel wat werk verzet. Alle artikelen zijn onderverdeeld in groepen en ook zo uitgestald, zodat het voor de bezoekers makkelijker kijken en zoeken is. Speelgoed, huishoudelijk, glaswerk, boeken, cd’s, elektro, schoenen, een aparte kerstverzameling, potten, pannen, houtwerk, riet en rotan en de grote spullen buiten voor de deur. Planten, levensmiddelen, vers gebakken oliebollen en een kraam van de Vrienden van de dorpskerk. Het is er weer allemaal en de keuze is groot.
Er is weer een heel jaar gespaard om – naast de vele dagelijkse en leuke spullen – de mooiste kavels bijeen te brengen op het podium en die met opbod te verkopen. Dat gebeurt zowel vrijdagavond tussen 22.00 en 23.00 uur als zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur. Op de site www.acrberkel.nl zijn de kavels al te bekijken. Wie vooraf een bod wil uitbrengen kan een briefje inleveren bij het podium in de grote zaal. Ook op de facebookpagina acrrommelmarkt is alle informatie te volgen.

Openingstijden

Vrijdag 15 september is de rommelmarkt geopend van 19.00 tot 23.00 uur en zaterdag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur. Deze week (donderdag 14 september) blijven de deuren voor halen en brengen gesloten, omdat de vrijwilligers dan volop bezig zijn met de voorbereidingen van de rommelmarkt. Maar vanaf de 21ste kan iedereen weer spullen komen halen en brengen; elke donderdag tussen 19.00 en 21.30 uur en elke zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur.

Check Also

Crazy Summer Market

Bergschenhoek – Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 25 augustus vindt van 11.00 tot 17.00 …