woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » Voetbal TOGB – DSO: 2-5

Voetbal TOGB – DSO: 2-5

Berkel en Rodenrijs – Tegen de Zoetermeerse tegenstander heeft TOGB te weinig goede momenten gekend om een vuist te maken in het bekertoernooi. De wedstrijd komende zondag tegen RKDEO is eigenlijk niet meer van belang. Op een ongelukkig manier kwam de Berkelse ploeg al voor de rust op een 0-2 achterstand. Mede doordat tegenstanders ongedekt stonden. De tweede helft zou de ploeg van TOGB-trainer Roland Ermes proberen de zaken enigszins recht te zetten. Echter persoonlijke fouten stonden aan de basis van de 0-5 voorsprong die DSO toen kon nemen.
De eer werd in de slotfase gered door een doelpunt van Vince Luyken die de aanval zelf had opgezet. Het tweede Berkels doelpunt kwam via Emirican Bagcan tot stand die de bal van een tegenstander wist te ontfutselen.
TOGB zal in het vervolg de thuiswedstrijden tijdens de komende competitie om 14.30 uur laten beginnen in plaats van de gebruikelijke 14.00 uur.

Check Also

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk - De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.