woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » RKDEO – BVCB`: 1-3

RKDEO – BVCB`: 1-3

Nootdorp – In Nootdorp op bezoek bij RKDEO zou BVCB zijn tweede overwinning boeken in het bekertoernooi.Tegen DSO aanstaande zaterdag kan BVCB de volgende ronde veilig stellen. BVCB kreeg vroegen in de wedstrijd, na de zesde minuut, de eerste mogelijkheid maar zag het schot Jeremy Stork in het zijnet verdwijnen. Doelman Wesley van der Molen namens BVCB moest hierna zijn talenten aanspreken. De sluitpost kon met moeite de bal uit de kruising houden. Niet veel later werd een hoekschop van BVCB niet goed weggewerkt bij de eerste paal. Rob Rutten kon de bal binnen tikken, 0-1.
Halverwege deze eerste helft was BVCB opnieuw trefzeker. Yousif de Kock kon alleen richting de doelman van RKDEO lopen en schoot de bal binnen: 0-2. In het vervolg van de eerste vijfenveertig minuten werd niet meer gescoord ondanks inzetten van Yousif de Kock en Jeremy Stork. Denzel Medar schoot de bal via de handen van de thuisdoelman de 0-3 binnen. In de blessuretijd kreeg RKDEO toch nog een treffer op het bord. Tommy Simonis redde de eer voor de Nootdorpers en bepaalde daarmee de eindstand op 1-3.

Check Also

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk - De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.