zondag 22 juli 2018 | week 29
Home » Sport » Voetbal Soccer Boys – Hillegersberg: 4-1

Voetbal Soccer Boys – Hillegersberg: 4-1

Bleiswijk – Met de Bleiswijkse ploeg die deze wedstrijd verre van compleet was wisten de voetballers van Soccer Boys een goed vervolg te geven aan de bekercompetitie. De ploeg die niet het niveau haalde van eerder in de week toen Floreant met 6-1 werd verslagen bleek toch duidelijk te sterk voor de zaterdagformatie van Hillegersberg. Verleden jaar kwamen de Bleiswijkers nog uit in de tweede klasse en de gasten beginnen dit jaar in de vierde klasse waardoor Soccer Boys trainer Robert Linthorst kon constateren dat het verschil wel erg groot was. Ferry Bross tweemaal, Wilmar Zeelenberg en tevens Kerin Kocak waren in deze eenzijdige wedstrijd de schutters voor de thuisploeg na een 0-0 ruststand. Die eerste fase voor de rust waar Soccer Boys wel tweemaal op de paal schoot. Voor Soccer Boys de kans om naar de volgende ronde te gaan met twee winstpartijen. Zaterdag komt Zwarte Pijl op bezoek.

Check Also

Hoogvliet Minikamp bij CVV Berkel groot succes

Berkel en Rodenrijs - Vrijdag 6 en zaterdag 7 juli vond bij CVV Berkel het Hoogvliet Minikamp plaats. De kampleiders hadden ook dit jaar een zeer gevarieerd spelprogramma in elkaar gedraaid.