woensdag 18 juli 2018 | week 29
Home » Sport » Voetbal Wippolder – Berkel: 4-0

Voetbal Wippolder – Berkel: 4-0

Delft – De ploeg van trainer Cor den Daas heeft het op alle fronten laten afweten tegen zondag tweedeklasser Wippolder. De trainer die zegt geschrokken te zijn over wat de ploeg liet zien moest toezien hoe zijn ploeg moeizaam tot kansen kon komen. Kansloos was Berkel vooral in de eerste vijfenveertig minuten toen Berkel al op een 3-0 achterstand kwam te staan. Het eerste doelpunt kwam al na drie minuten tot stand toen Berkel nog helemaal niet bij de les was.
De enige goede kans voor Berkel kwam via Talib Azaroiali tot stand. De Delftse formatie zou in de tweede helft nog een doelpunt scoren.
Den Daas was slecht te spreken over het vertoonde spel deze middag. “Het was niets of weinig reageren op sommige situaties. Natuurlijk heeft Wippolder een aardige ploeg. En misschien moet ik zelf ook in sommige dingen duidelijker zijn. Want in wezen doen we het met z’n allen.”

Check Also

Jeannette loopt wandel4daagse Apeldoorn

Jeannette loopt wandel4daagse Apeldoorn Bergschenhoek – Jeannette Voogt uit Bergschenhoek heeft afgelopen week meegedaan aan …