vrijdag 19 januari 2018 | week 03
Home » Sport » Friday Night Kayak

Friday Night Kayak

Bergschenhoek – In de maanden juni t/m september is er iedere laatste vrijdag van de maand een kanotocht vanaf de Kanoshop, Hoeksekade 141 te Bergschenhoek. Vertrek 19.00 uur, terugkomst 21.00 uur.
Vrijdag 29 september is de volgende Friday Night Kayak en peddelen de deelnemers vanaf de Kanoshop naar het Lage Bergse Bos. Dit keer met open kano’s. Bij terugkomst is er gelegenheid onder het genot van een hapje en drankje nog te praten bij de vuurkorf.
Deelname kost € 2,50, inclusief hapje en drankje bij terugkomst. Opgeven kan via: info@kanoshop.nl. Geef daarbij aan of je met eigen boot komt en met hoeveel personen je in wilt stappen in een kano (inclusief peddel en zwemvest van de Kanoshop).

Check Also

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk - De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.