dinsdag 26 september 2017 | week 39
Home » Algemeen » Jeugdcultuurfonds Zuid-Holland maakt theaterlessen bereikbaar

Jeugdcultuurfonds Zuid-Holland maakt theaterlessen bereikbaar

Jeugdcultuurfonds Zuid-Holland maakt theaterlessen bereikbaar

Lansingerland – Het Jeugdcultuurfonds Zuid-Holland ondersteunt kinderen en jongeren (van 4 tot 18 jaar) die graag willen toneelspelen, maar bij wie thuis geen geld is voor de lessen. Het fonds geeft deze kinderen graag een financieel steuntje in de rug. Aanvragen worden gedaan door onafhankelijke intermediairs die betrokken zijn bij het gezin. Zo wordt bijvoorbeeld theaterles bij Jeugdtheaterschool Hofplein bereikbaar voor iedereen.

Jeugdtheaterschool Hofplein is voor veel kinderen dé springplank voor de rest van hun leven. Theater gaat over meer dan alleen spelen op toneel. Of je nou de clown van de klas bent of juist wat stiller en meer op de achtergrond: bij Hofplein verken je grenzen en soms verleg je er nog een ook, want ervaren theatermakers helpen je alles uit jezelf te halen. Zoek je avontuur, plezier en vriendschappen? De inschrijving voor het nieuwe seizoen is gestart. Je kunt ook eerst nog een proefles volgen op woensdag 20 september bij Hofplein Lansingerland om te kijken of theater wat voor je is. Je hoeft je niet op te geven, kom gewoon langs!
De proefles wordt gegeven door Theater Hofplein Lansingerland, in het Wolfert Lyceum, De Zijde 5 in Bergschenhoek. Op woensdag 20 september van 16.00 tot 17.00 uur voor kinderen van 6 – 8 jaar en van 19.15 tot 20.45 uur Practice 12+ (let op: dit is in de reguliere les, geen kijkers mogelijk).
Kijk voor meer informatie over het Jeugdcultuurfonds op www.jeugdcultuurfonds.nl. En wie meer wil weten over Jeugdtheaterschool Hofplein kan een kijkje nemen op de website www.hofpleinrotterdam.nl.

Check Also

Bewonersorganisatie Rotte viert Burendag

Bergschenhoek – ‘Schuitje varen, theetje drinken’, dat maken de bewoners aan de Rottekade mee op …