zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » Informatieavonden SeniorWeb over tablets

Informatieavonden SeniorWeb over tablets

Lansingerland – Voor wie nog niet thuis is op de tablet en overweegt er een te kopen of hem net cadeau heeft gekregen organiseert SeniorWeb in samenwerking met Bibliotheek Oostland informatieavonden over iPad/Android tablets.

Op woensdag 20 september in de bibliotheekvestiging in Bleiswijk, Dorpsstraat 7 en op woensdag 27 september in de bibliotheekvestiging in Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25. De avond start om 20.00 uur. Men hoeft zich niet vooraf aan te melden en de toegang is gratis.
Voor iedereen die meer wil weten over iPads of Android tablets is dit een unieke kans. Tijdens de informatieavond gaan vrijwilligers van SeniorWeb in op de werking van een aantal verschillende tablets en geven ze een demonstratie wat er allemaal mee kan. Zo krijgen de deelnemers te zien hoe ze op een makkelijke manier foto’s kunnen bekijken, boeken en kranten kunnen lezen, kunnen internetten, e-mailen etc.
Om deel te nemen aan de informatieavond hoeft men niet in het bezit te zijn van een tablet.

Check Also

Flinke belangstelling voor concert geeft weer hoop voor de toekomst

Bleiswijk - De stoelen stonden weer netjes in rijen opgesteld tijdens het Najaarsconcert van muziekvereniging Crescendo, zaterdag 11 november in 't Web. Dat is ook een noodzaak als je gaat 'vliegen' om diverse landen te bezoeken, want het thema was 'Vlieg met me mee'. Heel fijn was, dat nagenoeg alle stoelen bezet waren en dat geeft Crescendo moed om fris en fruitig door te gaan waarmee ze bezig is: mooie muziek maken en de mensen een fijne avond te bezorgen. Zaterdagavond lukte dat perfect.