maandag 19 maart 2018 | week 12
Home » Algemeen » Kleinkoor Shine zingt in IKO Vredesdienst

Kleinkoor Shine zingt in IKO Vredesdienst

Bleiswijk – De Vredesweek 2017 wordt traditiegetrouw gehouden in de derde week van september. De oecumenische gebedsdienst in Bleiswijk vindt plaats op zondagavond 17 september in de O.L.V. Visitatiekerk aan de Hoefweg 57, aanvang 19.00 uur.

De Vredesweek wordt dit jaar voor de vijftigste keer gehouden in parochies en kerkelijke gemeenten. In al die jaren is de Vredesweek uitgegroeid tot een traditie. Niet alleen in Nederland maar ook in diverse andere landen in Europa, Afrika en Latijns-Amerika is de Vredesweek een jaarlijks terugkerend moment van actie en bezinning. Dit jaar is als thema gekozen: de kracht van verbeelding.
De liturgie voor de oecumenische gebedsdienst is opgesteld aan de hand van landelijk aangereikt materiaal. Daarbij wordt actief deelgenomen door leden van de R.K.-Parochie, de Hervormde wijkgemeente Dorpskerk, de Gereformeerde Kerk Open Hof en de Evangelische Gemeente.
Het kleinkoor Shine o.l.v. Ronald Kouwenhoven verleent medewerking aan de dienst. Een meditatie wordt gehouden door ds. Hans Wulffraat, Evangelisch voorganger in de Chinees- Nederlandse kerk en bruggenbouwer tussen culturen en generaties. Piet Kooij begeleidt de samenzang.
Het InterKerkelijkOverlegorgaan Bleiswijk nodigt een ieder van harte uit voor het meevieren van deze Vredesdienst. Na afloop is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting.

Check Also

Open huis Sprank

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 17 maart opent Stichting Sprank haar deuren. In Berkel …