vrijdag 23 maart 2018 | week 12
Home » Algemeen » Fietstocht ChristenUnie

Fietstocht ChristenUnie

Lansingerland – Al enkele jaren organiseert de fractie van de ChristenUnie in Lansingerland een fietstocht. Op zaterdag 16 september is het weer zover en zal de fractie een fietstocht organiseren in de gemeente. Dit jaar is het thema ‘Kunst in Lansingerland’. Onder leiding van de ChristenUnie fractie wordt Lansingerland verkend en onderweg wordt op diverse plaatsen stil gestaan bij de kunst in de openbare ruimte.
De tocht vertrekt om 10.00 uur vanaf het gemeentehuis, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. Uiterlijk om 13.00 uur zal de tocht weer eindigen bij het gemeentehuis. Halverwege de route is er gelegenheid om met elkaar een kop koffie te drinken.
Houd het weer wel goed in de gaten, want bij regen gaat de fietstocht niet door.
Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te fietsen op 16 september. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Check Also

Leerlingen maken indruk tijdens debatwedstrijd

Bergschenhoek - Lansingerland heeft een goede beurt gemaakt in de provinciale voorrondes van het BNN VARA-programma Op weg naar het Lagerhuis. In het Provinciehuis in Den Haag werd het Melanchthon Bergschenhoek donderdag tweede. Bij de individuele speeches ging de hoofdprijs naar Amber Plantfeber van het Wolfert Lyceum.