zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » Fietstocht ChristenUnie

Fietstocht ChristenUnie

Lansingerland – Al enkele jaren organiseert de fractie van de ChristenUnie in Lansingerland een fietstocht. Op zaterdag 16 september is het weer zover en zal de fractie een fietstocht organiseren in de gemeente. Dit jaar is het thema ‘Kunst in Lansingerland’. Onder leiding van de ChristenUnie fractie wordt Lansingerland verkend en onderweg wordt op diverse plaatsen stil gestaan bij de kunst in de openbare ruimte.
De tocht vertrekt om 10.00 uur vanaf het gemeentehuis, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. Uiterlijk om 13.00 uur zal de tocht weer eindigen bij het gemeentehuis. Halverwege de route is er gelegenheid om met elkaar een kop koffie te drinken.
Houd het weer wel goed in de gaten, want bij regen gaat de fietstocht niet door.
Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te fietsen op 16 september. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Check Also

Flinke belangstelling voor concert geeft weer hoop voor de toekomst

Bleiswijk - De stoelen stonden weer netjes in rijen opgesteld tijdens het Najaarsconcert van muziekvereniging Crescendo, zaterdag 11 november in 't Web. Dat is ook een noodzaak als je gaat 'vliegen' om diverse landen te bezoeken, want het thema was 'Vlieg met me mee'. Heel fijn was, dat nagenoeg alle stoelen bezet waren en dat geeft Crescendo moed om fris en fruitig door te gaan waarmee ze bezig is: mooie muziek maken en de mensen een fijne avond te bezorgen. Zaterdagavond lukte dat perfect.