dinsdag 26 september 2017 | week 39
Home » Algemeen » Fietstocht ChristenUnie

Fietstocht ChristenUnie

Lansingerland – Al enkele jaren organiseert de fractie van de ChristenUnie in Lansingerland een fietstocht. Op zaterdag 16 september is het weer zover en zal de fractie een fietstocht organiseren in de gemeente. Dit jaar is het thema ‘Kunst in Lansingerland’. Onder leiding van de ChristenUnie fractie wordt Lansingerland verkend en onderweg wordt op diverse plaatsen stil gestaan bij de kunst in de openbare ruimte.
De tocht vertrekt om 10.00 uur vanaf het gemeentehuis, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. Uiterlijk om 13.00 uur zal de tocht weer eindigen bij het gemeentehuis. Halverwege de route is er gelegenheid om met elkaar een kop koffie te drinken.
Houd het weer wel goed in de gaten, want bij regen gaat de fietstocht niet door.
Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te fietsen op 16 september. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Check Also

Bewonersorganisatie Rotte viert Burendag

Bergschenhoek – ‘Schuitje varen, theetje drinken’, dat maken de bewoners aan de Rottekade mee op …