maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Op zoek naar maatschappelijke stage?

Op zoek naar maatschappelijke stage?

Op zoek naar maatschappelijke stage?

Lansingerland – Zoek je een maatschappelijke stage? Er zijn in Lansingerland veel mogelijkheden. Verenigingen en maatschappelijke organisaties bieden graag een leuke plek aan. Maar hoe vindt je de plek die je zoekt?
Korte klussen zijn vaak geschikt voor een maatschappelijke stage. Je kunt daarop reageren via de vrijwilligers vacaturebank. De maatschappelijke organisatie neemt dan contact met je op. Je kunt ook langskomen tijdens een open inloop van het VIP Lansingerland. Op 14 en 28 september tussen 10.30 en 11.30 uur zijn de eerstvolgende (Wilhelminastraat 1A in Bergschenhoek).
Een handige manier is ook om langs te gaan bij de Vrijwilligersmarkt op 22 september van 14.00 tot 16.00 uur in de hal van het gemeentehuis.
Informatie: Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland, info@viplansingerland.nl of tel. 010 – 5225545. Op viplansingerland.nl vind je uitgebreide informatie over vrijwilligerswerk, mogelijkheden, workshops en themabijeenkomsten en wetenswaardigheden.

Check Also

Crazy Summer Market

Bergschenhoek – Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 25 augustus vindt van 11.00 tot 17.00 …