zaterdag 23 september 2017 | week 38
Home » Algemeen » Informatieavond voor borstkankerpatiënten
Oktober is borstkankermaand. Om hieraan aandacht te besteden organiseert de Franciscus Borstkliniek een informatieavond voor borstkankerpatiënten, naasten en andere geïnteresseerden. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 oktober 2017 van 19.00 tot 21.30 uur in Franciscus Vlietland, Schiedam.

Informatieavond voor borstkankerpatiënten

Informatieavond voor borstkankerpatiënten

Oktober is borstkankermaand. Om hieraan aandacht te besteden organiseert de Franciscus Borstkliniek een informatieavond voor borstkankerpatiënten, naasten en andere geïnteresseerden. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 oktober 2017 van 19.00 tot 21.30 uur in Franciscus Vlietland, Schiedam.

Tijdens de informatieavond wordt aandacht besteed aan verschillende onderwerpen: Erfelijkheid en klinisch genetisch onderzoek en hoe gaan kinderen om met kanker in hun omgeving. Ook bestaat de mogelijkheid om ervaringsverhalen te delen met andere patiënten. De avond wordt afgesloten met een lingerie- en badmodeshow.
Vanaf 18.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.

Aanmelden

Aanmelden voor deze informatieavond kan via het secretariaat Oncologiecommissie, tel. 010 – 461 7122 of stuur een e-mail naar oncologiebijeenkomst@franciscus.nl o.v.v. informatieavond borstkanker.

Check Also

Speelotheek organiseert tweedehands beurs

Berkel en Rodenrijs – Speelotheek de Speelhut organiseert zaterdag 23 september van 09.00 tot 12.00 …