dinsdag 17 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Informatieavond voor borstkankerpatiënten
Oktober is borstkankermaand. Om hieraan aandacht te besteden organiseert de Franciscus Borstkliniek een informatieavond voor borstkankerpatiënten, naasten en andere geïnteresseerden. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 oktober 2017 van 19.00 tot 21.30 uur in Franciscus Vlietland, Schiedam.

Informatieavond voor borstkankerpatiënten

Informatieavond voor borstkankerpatiënten

Oktober is borstkankermaand. Om hieraan aandacht te besteden organiseert de Franciscus Borstkliniek een informatieavond voor borstkankerpatiënten, naasten en andere geïnteresseerden. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 oktober 2017 van 19.00 tot 21.30 uur in Franciscus Vlietland, Schiedam.

Tijdens de informatieavond wordt aandacht besteed aan verschillende onderwerpen: Erfelijkheid en klinisch genetisch onderzoek en hoe gaan kinderen om met kanker in hun omgeving. Ook bestaat de mogelijkheid om ervaringsverhalen te delen met andere patiënten. De avond wordt afgesloten met een lingerie- en badmodeshow.
Vanaf 18.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.

Aanmelden

Aanmelden voor deze informatieavond kan via het secretariaat Oncologiecommissie, tel. 010 – 461 7122 of stuur een e-mail naar oncologiebijeenkomst@franciscus.nl o.v.v. informatieavond borstkanker.

Check Also

Gespot!

Gespot! Bleiswijk – Deze foto werd ’s nachts op de Rottedijk te Bleiswijk gemaakt door …