woensdag 21 maart 2018 | week 12
Home » fbpost » Informatieavond over Stichting SchuldHulpMaatje

Informatieavond over Stichting SchuldHulpMaatje

Lansingerland – Het Diaconaal Kerkelijk Platform Lansingerland organiseert in samenwerking met Stichting SchuldHulpMaatje drie inloopavonden op 12, 19, en 21 september. De avonden zullen plaatsvinden in Bergschenhoek in de Hervormde Kerk op 12 september, in Berkel en Rodenrijs in De Bron (Rodenrijseweg 97)op 19 september en in Bleiswijk in De Rank (Kerkstraat 13) op 21 september. Alle avonden starten om 20.00 uur en zijn afgelopen rond 22.00 uur. Tijdens deze informatieavond zullen onder andere enkele filmpjes getoond worden die de problematiek rondom geldzorgen/schulden belichten. Daarnaast zullen enkele vrijwilligers een toelichting geven op hun werk als schuldhulpmaatje. De toegang is gratis en iedereen is welkom.
Meer informatie: www.schuldhulpmaatje.nl/locaties/lansingerland

Check Also

Getuigenoproep: poging beroving Westersingel/Weidebloemtunnel

Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond 13 maart om 20.00 uur vond bij de Weidebloemtunnel een …