dinsdag 26 september 2017 | week 39
Home » fbpost » Informatieavond over Stichting SchuldHulpMaatje

Informatieavond over Stichting SchuldHulpMaatje

Lansingerland – Het Diaconaal Kerkelijk Platform Lansingerland organiseert in samenwerking met Stichting SchuldHulpMaatje drie inloopavonden op 12, 19, en 21 september. De avonden zullen plaatsvinden in Bergschenhoek in de Hervormde Kerk op 12 september, in Berkel en Rodenrijs in De Bron (Rodenrijseweg 97)op 19 september en in Bleiswijk in De Rank (Kerkstraat 13) op 21 september. Alle avonden starten om 20.00 uur en zijn afgelopen rond 22.00 uur. Tijdens deze informatieavond zullen onder andere enkele filmpjes getoond worden die de problematiek rondom geldzorgen/schulden belichten. Daarnaast zullen enkele vrijwilligers een toelichting geven op hun werk als schuldhulpmaatje. De toegang is gratis en iedereen is welkom.
Meer informatie: www.schuldhulpmaatje.nl/locaties/lansingerland

Check Also

Kranenburg vernieuwt

Bleiswijk - Winkelcentrum Kranenburg in hartje Bleiswijk bestaat in november 20 jaar. Onlangs vertrok de Marskramer, waardoor er een pand leeg kwam te staan. Enkele ondernemers van Kranenburg hebben de ambitie om de toekomst tegemoet te zien in een ruimer pand. Ze vonden elkaar en maakten mooie plannen.