zondag 19 november 2017 | week 46
Home » fbpost » Informatieavond over Stichting SchuldHulpMaatje

Informatieavond over Stichting SchuldHulpMaatje

Lansingerland – Het Diaconaal Kerkelijk Platform Lansingerland organiseert in samenwerking met Stichting SchuldHulpMaatje drie inloopavonden op 12, 19, en 21 september. De avonden zullen plaatsvinden in Bergschenhoek in de Hervormde Kerk op 12 september, in Berkel en Rodenrijs in De Bron (Rodenrijseweg 97)op 19 september en in Bleiswijk in De Rank (Kerkstraat 13) op 21 september. Alle avonden starten om 20.00 uur en zijn afgelopen rond 22.00 uur. Tijdens deze informatieavond zullen onder andere enkele filmpjes getoond worden die de problematiek rondom geldzorgen/schulden belichten. Daarnaast zullen enkele vrijwilligers een toelichting geven op hun werk als schuldhulpmaatje. De toegang is gratis en iedereen is welkom.
Meer informatie: www.schuldhulpmaatje.nl/locaties/lansingerland

Check Also

Behoud van bomen vergt onderhoud en een plan van aanpak

Lansingerland - De gemeenteraad werd op dinsdagavond 7 november jl. geïnformeerd over bomen in onze woonomgeving. Iedereen kan zomaar een boom opzetten, maar dan moet er beheerd worden en onderhoud worden uitgevoerd. Dat is aan een woud van regels gebonden, hoe gaan we dat beheer vereenvoudigen en coördineren en wat mag het ons kosten?