donderdag 18 januari 2018 | week 03
Home » Politiek » Simon Fortuyn lijsttrekker Leefbaar 3B

Simon Fortuyn lijsttrekker Leefbaar 3B

Simon Fortuyn lijsttrekker Leefbaar 3B

Lansingerland – Simon Fortuyn is maandagavond 4 september tijdens de Algemene Ledenvergadering gekozen tot lijsttrekker van Leefbaar 3B voor de gemeenteraadsverkiezing van 21 maart 2018.

Fortuyn is op dit moment wethouder en 1e locoburgemeester in de gemeente Lansingerland. Hij heeft onder andere de portefeuilles Verkeer & Vervoer, Beheer Openbare Ruimte, Wijkgericht werken en Burgerparticipatie.
In zijn toespraak tot de ledenvergadering van Leefbaar 3B aanvaardde hij het lijsttrekkerschap met de volgende woorden: “Dank voor het in mij gestelde vertrouwen, het is niet vanzelfsprekend! Dat moet je verdienen en ik waardeer mijn uitverkiezing zeer.” Hij vervolgde: “Ik heb er zin in en wil met u, ondersteund door uw enthousiasme en overtuiging, het verkiezingsprogramma van Leefbaar 3B overbrengen aan de inwoners van Lansingerland en met elkaar de uitdaging aangaan om de verkiezingen in maart 2018 af te sluiten met een klinkend resultaat.”
De titel van het verkiezingsprogramma van Leefbaar 3B is “Samen maken wij het Leefbaar” “Betrouwbaar, Betrokken en Bereikbaar”.

Check Also

Het college gaat investeren in mensen

Lansingerland - Tijdens het maandelijks persgesprek met het college van b. en w. werden de cijfers van schade veroorzaakt tijdens de jaarwisseling gepresenteerd door burgemeester Pieter van de Stadt. Wethouder Jeroen Heuvelink vertelde over aandacht voor pubers in de gemeente en de interim gemeentesecretaris werd geïntroduceerd. En passant verhaalde wethouder Albert Abee met trots over een kleinschalig bouwproject aan de Merenweg waar de lat voor duurzaam bouwen, samen met een lokale architect en bouwer, erg hoog ligt.