woensdag 18 juli 2018 | week 29
Home » Advertorial » De Carclean.com Summer Detail Day

De Carclean.com Summer Detail Day

De Carclean.com Summer Detail Day

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 19 augustus was de Summer Detail Day weer een groot succes. Zoals elke twee jaar waren ook dit jaar veel leveranciers van Carclean.com van de partij. Naast het geluk van het goede weer was het een succesvolle dag door de vele bezoekers die naar Berkel en Rodenrijs waren gekomen.

Carclean.com verkoopt autopoetsmiddelen voor het hogere segment en op de Summer Detail Day komen liefhebbers van autodetailing samen voor een dag vol demo’s, wedstrijden en vele acties en aanbiedingen.
Er was voor ieder wat wils en ook als beginnende autodetailer kon je je hart ophalen op dit event. Zo zijn er diverse demonstraties gegeven die gericht zijn op beginnende detailers. Het volledige stappenplan van de auto wassen, kleien, polijsten en beschermen werd getoond en hiernaast werd er een uitgebreide demonstratie gegeven omtrent het polijsten van de auto met een professionele Polishing Power Dual Action machine.
De gevorderde detailers deden enthousiast mee aan de Polish Battle. Wie kan in twee minuten tijd zo mooi mogelijk een bekrast polijstpaneel weer krasvrij krijgen? De spanning bracht leuke beelden van de fanatieke deelnemers op.
Naast de vele demonstraties konden bezoekers de auto laten uitdeuken zonder deze te spuiten. Bezoekers kwamen met de mooiste bolides en hierbij was de prachtige McLaren 650S wel één van de mooiste eyecatchers. Hiernaast was de ‘Wie kan de Dodo Juice Mr. Skittles knuffel het verst gooien?’ contest een leuke wedstrijd voor groot en klein. De winnaars van alle wedstrijden ontvingen een goedgevulde Carclean.com goodiebag.

Check Also

Reading for you nu ook voor bedrijven

Berkel en Rodenrijs – Reading for you geeft naast persoonlijke consulten, nu ook zakelijk advies. …