woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Advertorial » Rookie Sports Management haalt het hoogste uit sportcarrière

Rookie Sports Management haalt het hoogste uit sportcarrière

Rookie Sports Management haalt het hoogste uit sportcarrière

Bergschenhoek – Rookie Sports is een nieuw sportmanagementbureau dat zich focust op atleetmanagement en sponsorwerving. Na cum laude afgestudeerd te zijn voor haar master sportmanagement aan de Vrije Universiteit Brussel heeft Melissa de Zeeuw deze onderneming opgericht. De missie is duidelijk: het hoogst haalbare uit sportcarrières van sporttalenten en topsporters halen.

“Elk talent heeft het recht zich op alle mogelijke manieren te ontwikkelen naar zijn/haar top. Vaak worden zij echter in hun ontwikkeling beperkt vanwege onwetendheid, geen beschikking hebben over de juiste begeleiding of een tekortkoming aan financiële middelen. Rookie Sports biedt deze sporters een helpende hand,” aldus Melissa de Zeeuw. “Naast begeleiding van individuele sporters wordt ook ondersteuning geboden aan sportteams, verenigingen en bonden. Op elk niveau is er vraag naar extra inkomsten. Rookie Sports helpt bij de zoektocht naar sponsors en overige inkomstenbronnen.”

Atleetmanagement

Dat atleetmanagement niet alleen binnen handbereik ligt van rijke voetballers of Olympisch kampioenen zal duidelijk worden na een kennismaking met Rookie Sports; Rookie Sports helpt álle ambitieuze, individuele sporttalenten en topsporters. Van jong tot oud, van begin tot einde sportcarrière. Begeleiding, promotie en sponsorwerving staan hierbij centraal.
“Samen gaan we op zoek naar kansen en mogelijkheden om jouw sportcarrière naar een hoger niveau te tillen. Hierbij richten we ons voornamelijk op persoonlijke-, medische- en sportieve begeleiding, op PR, communicatie en marketing, sponsoring, maar ook op commerciële – en financiële begeleiding. Van Rookie Sports kun je een persoonlijke en betrouwbare aanpak verwachten. Jouw wensen zijn onze doelen.”

Sponsorwerving

Om de zoektocht naar sponsoren te vergemakkelijken organiseert Rookie Sports informatieve bijeenkomsten. Deze zullen ondersteuning bieden bij de invulling van het sponsorbeleid en potentiële sponsoren identificeren. Ook kan de daadwerkelijke sponsorwerving en contractonderhandeling uit handen genomen worden. Rookie Sports regelt dan alles van a tot z.
Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen neem vrijblijvend contact op: tel. 010 – 3075225, mail info@rookiesports.nl en site www.rookiesports.nl.

Check Also

Minuut gratis winkelen goed voor ruim 200 euro

Berkel en Rodenrijs - Op radiozender 100% NL was vorige maand een winactie, waarbij Hoogvliet een prijs beschikbaar stelde; een minuut gratis winkelen. Luisteraars konden hieraan deelnemen door de Kerst Top 10 te voorspellen. Sharon Ommering voorspelde dat Marco Borsato op de eerste plek zou eindigen en werd daarmee de winnaar.