woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Advertorial » De jongste loot aan de stam is al helemaal gewend
Het rondje rond de kerk; Hoogvliet heeft er een mooi plekje gevonden. Foto: Rob Veldkamp.

De jongste loot aan de stam is al helemaal gewend

De jongste loot aan de stam is al helemaal gewend

Berkel en Rodenrijs – Het is inmiddels al weer drie jaar geleden dat de Kerksingel werd uitgebreid met een nieuw stukje centrum als afsluiting van het winkelgebied aan de kant van de dorpskerk. Hoogvliet was hierin een belangrijke speler. Huidige supermarktmanager Arjan Veldhuizen voelt zich er helemaal thuis.

Trees Borkus-Henskens

“We passen ons steeds weer en meer aan de bezoekers hier in Berkel en Rodenrijs aan,” legt hij uit. “We richten ons op de klant. Luisteren naar hun wensen en passen onze producten daar op aan. Zoals de onlangs geïntroduceerde verse maaltijden en tapas die gretig aftrek vinden. We horen ook van onze klanten wat ze belangrijk in onze winkel vinden: goede aanbiedingen, de kwaliteit van zowel het brood als van het vlees van de ambachtelijke slager.”
Een groot deel van de medewerkers woont zelf in Lansingerland. “Passen ze in ons leuke team, dan willen ze nooit meer weg! We bieden ook veel opleidingsmogelijkheden en bovendien bieden we stageplekken. Op deze manier staan we midden in de samenleving van Berkel en Rodenrijs. We vinden het belangrijk iedere dag weer nieuwe dingen te leren, ook uit onze werkomgeving en we zijn steeds weer benieuwd naar reacties van de klanten; ook als ze vinden dat we het beter of anders kunnen doen.”

Markt

De markt op woensdag geeft veel reuring aan de Kerksingel. “We merken dat ook onze aanbiedingen de marktbezoekers inspireren.” Lachend: “We kunnen de aanvoer ervan nauwelijks bijhouden op woensdag!” Hoogvliet maakte ook een afspraak met de straatnieuwsverkoper die bij de supermarkt voor de deur staat. “Hij is het gezicht van de winkel en bovendien haalt hij met regelmaat winkelwagentjes van het plein om ze weer op hun plaats te zetten.” Momenteel wordt nagedacht over verbetering van de bloemenafdeling. Ideeën zijn meer dan welkom!

Check Also

Minuut gratis winkelen goed voor ruim 200 euro

Berkel en Rodenrijs - Op radiozender 100% NL was vorige maand een winactie, waarbij Hoogvliet een prijs beschikbaar stelde; een minuut gratis winkelen. Luisteraars konden hieraan deelnemen door de Kerst Top 10 te voorspellen. Sharon Ommering voorspelde dat Marco Borsato op de eerste plek zou eindigen en werd daarmee de winnaar.