woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Advertorial » Volop korting met de Berkel strippenkaart in De Heraut
Speciaal voor het 20-jarig jubileum van winkelpromenade Berkel Centrum brengen wij in samenwerking met de Heraut, de Berkel Centrum Jubileumbijlage uit met informatie over Berkel Centrum, zowel heden als verleden en toekomst. Daarnaast vindt treft u in deze bijlage en in De Heraut van 13 en 20 september een speciale strippenkaartpagina bomvol voordeel van de winkeliers!

Volop korting met de Berkel strippenkaart in De Heraut

Volop korting met de Berkel strippenkaart in De Heraut

Speciaal voor het 20-jarig jubileum van winkelpromenade Berkel Centrum brengen wij in samenwerking met de Heraut, de Berkel Centrum Jubileumbijlage uit met informatie over Berkel Centrum, zowel heden als verleden en toekomst. Daarnaast vindt treft u in deze bijlage en in De Heraut van 13 en 20 september een speciale strippenkaartpagina bomvol voordeel van de winkeliers!

In deze jubileumbijlage van 6 september vindt u de eerste strippenkaart met mooie acties en aanbiedingen van de winkeliers. Deze strippen zijn geldig vanaf 6 september t/m 12 september. De tweede strippenkaart vindt u in de krant van 13 september. Deze bonnen zijn geldig van 13 t/m 19 september. En de laatste strippenkaart staat in de krant van 20 september. Deze strippen zijn geldig van 20 t/m 30 september.
Ontvangt u De Heraut niet thuis? De winkeliers die meedoen hebben ook een klein aantal strippenkaarten in de winkel liggen. Ook worden de strippenkaarten op de website geplaatst, waar u ze kunt downloaden.

Win € 50,- shoptegoed in Berkel Centrum

De laatste strip op de strippenkaart is een speciale strip. Vul uw e-mailadres in en gooi de strip in de rode brievenbus welke bij Cigo Nimowist (Westerwater 16) en bij Oost West Lifestyle (Kerkstraat 20) staat. Dan ontvangt u niet alleen de Berkel Centrum nieuwsbrief, waarmee u op de hoogte blijft van alle ins en out van dit leuke centrum, maar u maakt ook nog eens kans op één van de drie vernieuwde Berkel Cadeaubonnen t.w.v. € 50,-.

Korting, gezelligheid en de leukste winkels, waar anders dan in Berkel Centrum?
Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer evenementen en acties en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram @berkelcentrum.

Check Also

Minuut gratis winkelen goed voor ruim 200 euro

Berkel en Rodenrijs - Op radiozender 100% NL was vorige maand een winactie, waarbij Hoogvliet een prijs beschikbaar stelde; een minuut gratis winkelen. Luisteraars konden hieraan deelnemen door de Kerst Top 10 te voorspellen. Sharon Ommering voorspelde dat Marco Borsato op de eerste plek zou eindigen en werd daarmee de winnaar.