zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » Koppert Biological Systems participant World Horti Center
Berkel en Rodenrijs - Vanaf oktober 2017 zal Koppert Biological Systems één van de participanten zijn in het World Horti Center in Westland. Dit unieke visitekaartje waarbij alle facetten van de tuinbouw worden belicht wil Koppert actief ondersteunen. World Horti Center zal gaan fungeren als verbindend platform binnen de tuinbouw, waarbij leveranciers en eindgebruikers samen komen.

Koppert Biological Systems participant World Horti Center

Berkel en Rodenrijs – Vanaf oktober 2017 zal Koppert Biological Systems één van de participanten zijn in het World Horti Center in Westland. Dit unieke visitekaartje waarbij alle facetten van de tuinbouw worden belicht wil Koppert actief ondersteunen. World Horti Center zal gaan fungeren als verbindend platform binnen de tuinbouw, waarbij leveranciers en eindgebruikers samen komen.

Koppert heeft een sterke onderzoek- en ontwikkelingsbasis voor continue productverbetering en voor onderzoek naar natuurlijke oplossingen in de land- en tuinbouw. Arne van Aalst, Sales Director: “De koppeling van onderzoek en onderwijs die het World Horti Center biedt vinden wij heel belangrijk. Studenten interesseren voor onze sector is cruciaal zodat de Nederlandse tuinbouw haar innovatieve karakter behoudt en voorop blijft lopen.”
De wereldbevolking zal de komende jaren snel blijven groeien en tegen 2050 de 9 miljard overschrijden. Het is een grote uitdaging om al die mensen in de toekomst van gezond en veilig voedsel te voorzien. “In onze expositieruimte willen we de bezoekers laten zien welke, soms eenvoudige, maatregelen mogelijk zijn om met minder of geen chemische middelen aan de slag te gaan”, aldus Peter Maes, directeur Corporate Marketing. De missie van Koppert is om in samenwerking met de natuur de land- en tuinbouw gezonder, veiliger en productiever te maken. Door het bieden van een geïntegreerd systeem van specialistische kennis en natuurlijke, veilige oplossingen verbetert Koppert de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen. Met inmiddels 50 jaar ervaring is het bedrijf wereldleider op het gebied van biologische gewasbescherming, natuurlijke bestuiving en weerbaar telen.

Check Also

Flinke belangstelling voor concert geeft weer hoop voor de toekomst

Bleiswijk - De stoelen stonden weer netjes in rijen opgesteld tijdens het Najaarsconcert van muziekvereniging Crescendo, zaterdag 11 november in 't Web. Dat is ook een noodzaak als je gaat 'vliegen' om diverse landen te bezoeken, want het thema was 'Vlieg met me mee'. Heel fijn was, dat nagenoeg alle stoelen bezet waren en dat geeft Crescendo moed om fris en fruitig door te gaan waarmee ze bezig is: mooie muziek maken en de mensen een fijne avond te bezorgen. Zaterdagavond lukte dat perfect.