maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Commentaar » Wat een feest!

Wat een feest!

Lansingerland liet zich drie dagen van haar beste kant zien met een feest voor alle inwoners dat klonk als een klok. Jong en oud, maar ook de weergoden en de organisatoren maakten er met elkaar een ’10 jaar Lansingerland’ jubileumfeest van dat zo druk bezocht werd dat je je soms af kon vragen of de bewoners van de randgemeenten ook even een kijkje kwamen nemen om te zien of ze er graag bij wilden horen.
Het Annie M.G. Schmidtpark werd gebruikt zoals de bedoeling was en de opzet van degenen die het bedachten: als feestterrein voor velen. De gemeente gaf het goede voorbeeld en het pakte schitterend uit. Kom nu niet aan met ‘was het wel nodig, ’t mag wat kosten en heb ik iets gemist dan’. Als je er geweest bent kun je alleen maar beamen dat het een knalfeest was waar iedereen het naar zijn zin leek te hebben. Lekker ontspannen, een hapje en een drankje (soms wat lang in de rij, maar de zon en allemaal bekenden in en langs de rij maakten veel goed), een praatje met bekenden, spelende kinderen, lachende gezichten, lekkere muziek en tevreden inwoners. Er een jaarlijks terugkerend festijn van maken zou te veel van het goede zijn, maar houdt het park in de gaten; de ideale plek voor iets leuks en dan hoeft het niet altijd zo groots te zijn.

Trees Borkus-Henskens

Check Also

Veel van het goede

De opening van een labyrint om tot bezinning te komen, de uitreiking van cheques aan …