maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Lezersschrijven » Respectloos

Respectloos

Wat een mooi weer hadden we afgelopen weekend en wat kwam dat goed uit voor het Foodtruckfestival XXL. Het was een drukte van jewelste en met de auto er naar toe was geen optie meer dus op de fiets er heen. Daar aangekomen wil je ook niet te ver lopen dus waar laat je dan je fiets. Niet bij het daarvoor speciaal bedoelde fietsenrek, nee, dat is te ver weg. Weet je wat? Parkeer hem tegen een boom, die kan daar wel tegen.
Laat nou die boom in het Herdenkingsbos staan en wat zou de reden zijn dat die boom daar staat? Die boom is daar gepoot door mensen die er een speciale reden voor hadden. Een van deze redenen zou kunnen zijn om een overleden persoon te gedenken.
Dus die boom heeft emotionele waarde gekregen.
Wat respectloos dan om deze boom als fietsenstalling te gebruiken omdat je te bedonderd bent om een stukje verder te lopen.
Er staat een bord dat aangeeft dat deze bomen een Herdenkingsbos betreft. Ook De heraut heeft er vol van gestaan dus…. Ik wist dit niet … is een te snel antwoord.
Nog een fijne nazomer…

R. van den Bulk
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Protest tegen luchtvaart

Rotterdam/ Bergschenhoek – Zaterdagmiddag 23 juni ben ik in Rotterdam op het Landelijke Protest Luchtvaart …