woensdag 18 juli 2018 | week 29
Home » Lezersschrijven » Postbode(s) bedankt

Postbode(s) bedankt

Ook dit jaar, in het 45-jarig bestaan van onze kampweek van het wel bekende DOTO kamp – een kampweek voor kinderen van 7 t/m 13 jaar waarin sport en spel hoofdzaak zijn – hebben we (ondanks het digitale tijdperk) altijd nog het creatieve/educatieve moment waarin we de kinderen kaartjes laten kleuren en versturen naar hun ouders of grootouders. Dit om ze op de hoogte te brengen van de dingen die de kinderen beleven in deze week. Ondanks de controle van de leiding was er toch nog een aantal kaartjes doorheen geglipt waar geen goed of maar een half adres op stond. Deze kaartjes zouden normaliter nooit aankomen op het daarvoor bestemde adres. Maar door de postbode(s) van Bergschenhoek die extra hun best hebben gedaan om ouders en grootouders te verrassen met het berichtje van hun (klein) kinderen zijn ze toch aangekomen. Via sociale media zochten ze contact met de leiding en vroeg hen de aanvulling van het juiste adres, om alsnog het kaartje van de kinderen te kunnen bezorgen. Iets dat zij niet hoefden te doen, maar omdat zij het belang inzagen om iets extra’s te doen om een kind en zijn (groot)ouders een bijzonder/speciaal moment te bezorgen toch deden. De leiding heeft hierop gereageerd, zodat de postbode(s) de kaartjes allemaal heeft kunnen bezorgen. Namens de leiding van het DOTO kamp willen wij postbode Fred en zijn collega’s bedanken voor zijn extra inzet en hen middels dit bericht in het zonnetje zetten. Jullie zijn kanjers.

De DOTO kampleiding

Check Also

Koffieuurtje bij de buren

Het was vrijdag 22 juni, de dag dat we weer waren uitgenodigd voor het koffieuurtje …