maandag 21 mei 2018 | week 21
Home » Heden & Verleden » Verdwenen Bergschenhoek, deel 6
Carrosserie- en Timmerfabriek Fa. S. van Logchem & Zoon aan de Rottekade in 1955. Alleen het huis halverwege de loodsen

Verdwenen Bergschenhoek, deel 6

Verdwenen Bergschenhoek, deel 6

In deze aflevering (129) van Heden & Verleden het zesde deel over de serie over verdwenen gebouwen e.d. in Bergschenhoek. Binnenkort plaatsen we het een na laatste deel van deze reeks in Heden & Verleden. Het vijfde deel was te lezen in De Heraut van 31 mei 2017.

Wie wil reageren op deze rubriek of zelf een foto met anderen wil delen, kan contact met de redactie van De Heraut opnemen: tel. 010 – 5118892 of redactie@de-heraut.nl.

Door Fried Füss

Check Also

Land- en tuinbouw in Bergschenhoek floreert

Als op zaterdag 7 april de land- en tuinbouwbedrijven in Bergschenhoek hun deuren voor de tweede keer openzetten kan iedereen met eigen ogen zien hoe innovatief en hard er gewerkt wordt aan het voedsel en de bloemen die al vele jaren afkomstig zijn van noeste arbeid. Die begon bij de meeste Hoeksenaren al generaties terug. Een rondje langs de twaalf deelnemers in de Hoekseindsche polder.