vrijdag 19 januari 2018 | week 03
Home » Heden & Verleden » Verdwenen Bergschenhoek, deel 6
Carrosserie- en Timmerfabriek Fa. S. van Logchem & Zoon aan de Rottekade in 1955. Alleen het huis halverwege de loodsen

Verdwenen Bergschenhoek, deel 6

Verdwenen Bergschenhoek, deel 6

In deze aflevering (129) van Heden & Verleden het zesde deel over de serie over verdwenen gebouwen e.d. in Bergschenhoek. Binnenkort plaatsen we het een na laatste deel van deze reeks in Heden & Verleden. Het vijfde deel was te lezen in De Heraut van 31 mei 2017.

Wie wil reageren op deze rubriek of zelf een foto met anderen wil delen, kan contact met de redactie van De Heraut opnemen: tel. 010 – 5118892 of redactie@de-heraut.nl.

Door Fried Füss

Check Also

Scouts vieren 70-jarig bestaan in eigen locatie en met nieuwe naam

Met de onthulling van de nieuwe naam - Scouting Bleiswijk - en een feestelijke dag hebben de leden van de Bleiswijkse scoutinggroep de festiviteiten rond het 70-jarig bestaan afgerond. Dat gebeurde tijdens de officiële opening van het vernieuwde pand van de scouts aan de Götzenhainsingel.