zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » De Rotonde draait door!
Zaterdag in Muziekpodium Rotonde, de band Ignition.

De Rotonde draait door!

Berkel en Rodenrijs – Na een enerverende zomer start zaterdag 26 augustus het nieuwe seizoen voor Muziekpodium Rotonde. Om het nieuwe seizoen goed te beginnen zal allround coverband Ignition hun beste pop-, dans- en rockcovers ten gehore brengen. De entree is gratis. Rotonde is vanaf 21.00 uur geopend.
De 6-koppige formatie Ignition speelt bekende nummers van Linkin Park, Robbie Williams, U2, De Dijk en vele andere die voorbij zullen komen op deze avond. Daarna is het nog niet voorbij want DJ Aad zal aanvullende knallers draaien wat een garantie geeft op een avondje dansen. Speciaal voor deze openingsavond zijn er ook diverse speciaal biertjes ingekocht, maar ook alcoholvrije Mojito’s. Daarnaast beschikt het assortiment over alcoholvrije biertjes en andere frisse drankjes. Onthoud wel, geniet maar drink met mate!
Deze avond is de ultieme avond om lekker te genieten en bij te kletsen met alle oude bekenden en te genieten van live muziek. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. Ook is het mogelijk om te pinnen in Muziekpodium Rotonde. Adres: Het Hoge Land 15 te Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Er zit muziek in de Dorpskerk van Berkel

Lansingerland - Tijdens de wekelijkse open kerk van de Dorpskerk in Berkel Centrum werd op zaterdagmiddag 11 november een uurtje gemusiceerd door fluitiste Bianca de Vrind-Zegers en pianiste Kate Yunyoung Kang. Zo werd al weer een voorschotje genomen op de sterke wens om verschillende vormen van muziek en cultuur dicht(er)bij mensen te brengen in het hart van Berkel Centrum.