vrijdag 19 januari 2018 | week 03
Home » Algemeen » De Rotonde draait door!
Zaterdag in Muziekpodium Rotonde, de band Ignition.

De Rotonde draait door!

Berkel en Rodenrijs – Na een enerverende zomer start zaterdag 26 augustus het nieuwe seizoen voor Muziekpodium Rotonde. Om het nieuwe seizoen goed te beginnen zal allround coverband Ignition hun beste pop-, dans- en rockcovers ten gehore brengen. De entree is gratis. Rotonde is vanaf 21.00 uur geopend.
De 6-koppige formatie Ignition speelt bekende nummers van Linkin Park, Robbie Williams, U2, De Dijk en vele andere die voorbij zullen komen op deze avond. Daarna is het nog niet voorbij want DJ Aad zal aanvullende knallers draaien wat een garantie geeft op een avondje dansen. Speciaal voor deze openingsavond zijn er ook diverse speciaal biertjes ingekocht, maar ook alcoholvrije Mojito’s. Daarnaast beschikt het assortiment over alcoholvrije biertjes en andere frisse drankjes. Onthoud wel, geniet maar drink met mate!
Deze avond is de ultieme avond om lekker te genieten en bij te kletsen met alle oude bekenden en te genieten van live muziek. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. Ook is het mogelijk om te pinnen in Muziekpodium Rotonde. Adres: Het Hoge Land 15 te Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Ondernemend Lansingerland richt zich op netwerken, communicatie en bereikbaarheid

Lansingerland - De leden van Ondernemend Lansingerland kwamen woensdagavond 10 januari bijeen om samen het nieuwe jaar in te luiden. Dat gebeurde op een mooie locatie in het recreatiegebied; in Restaurant Bergsche Plas van Yoek Kouwenhoven die onlangs als nieuw lid van de ondernemersvereniging was welkom geheten.