vrijdag 23 maart 2018 | week 12
Home » Lezersschrijven » Foodtruck Festival 10 jaar Lansingerland XXL

Foodtruck Festival 10 jaar Lansingerland XXL

Foodtruck Festival 10 jaar Lansingerland XXL

Ik snap het even niet…. drie dagen Foodtruck festival. Het mag wat kosten… origineel is het niet… er zijn er zoveel door het land, om nog maar niet te spreken over de boeking van Dave Roelvink. Drie dagen harde muziek tot laat in de avond, overal troep in de struiken vanaf de Raadhuislaan aan toe, hangjongeren tot diep in de nacht. Waarom gaan we niet gewoon terug naar een braderie van twee dagen met leuke dingen zoals de wedstrijden paalzitten etc. in plaats van de veredelde 1-daagse markt, met oude magazijnartikelen die we tegenwoordig hebben. Dat mocht niet meer, omdat de Hervormde kerk bezwaar had. Vindt de kerk dit wel goed?

Bianca Vermeulen
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Verkeerslichten of fietstunnels

In de Heraut heb ik gelezen over de problematiek van de rotonde Oudelandselaan-Klapwijkseweg. In combinatie …