woensdag 18 juli 2018 | week 29
Home » fbpost » Martin Verkerk dubbelt in Bleiswijk

Martin Verkerk dubbelt in Bleiswijk

Bleiswijk – Deze week is het Bleiswijk Open bij LTV Bleiswijk in volle gang. Met 480 deelnemers is het toernooi weer helemaal vol. Vrijdagavond 18 augustus zal Martin Verkerk meespelen in het dubbelspel, dit keer samen met Wouter Standaard.

Ook dit jaar zijn er toppers te zien op het sterk bezette toernooi in Bleiswijk. Wijnmalen, Smits, Standaard en de winnaar van vorig jaar Bart Brons in de hoogste categorie zullen veel publiek trekken.
Net als vorig jaar zal Martin Verkerk meespelen in het dubbelspel, dit jaar samen met Wouter Standaard. Verkerk/Standaard zullen hun eerste partij spelen op 18 augustus rond de klok van 20.45 uur. De tribune wordt dit jaar opengesteld voor iedereen met een gratis kaartje. Kaartjes zijn te verkrijgen op de club tijdens de Bleiswijk Open week. Ofwel gratis plekken voor iedereen, mede mogelijk gemaakt door de sponsoren van Bleiswijk Open.
Vanavond – woensdag 16 augustus – wordt tijdens Bleiswijk Open voor het eerst een Ladies Night gehouden. Ook nieuw is de aanwezigheid van Medische Hart Bleiswijk, elke avond zal er op vaste tijden een fysiotherapeut voor de spelers aanwezig zijn.
Vrijdagavond 18 augustus is de traditionele feestavond met een DJ en een rosébar op het terras.

Check Also

Jeannette loopt wandel4daagse Apeldoorn

Jeannette loopt wandel4daagse Apeldoorn Bergschenhoek – Jeannette Voogt uit Bergschenhoek heeft afgelopen week meegedaan aan …