maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Lezersschrijven » Open brief aan gemeenteraad

Open brief aan gemeenteraad

Geachte leden van de raad,
Dank voor uw accordering van publieke financiële middelen voor een feestje in verband met het 10-jarige bestaan van de gemeente Lansingerland. Nu de gemeente net weer zijn eigen financiële broek zonder artikel-12-bretels een beetje weet op te houden: zijn de financiële toezichthouders, Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland en de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, van dit besluit op de hoogte?
Wanneer bent u voornemens om de financiële middelen te accorderen voor, ik noem maar een dwarsstraat, de herstructurering en aanpassing van het letterlijk laatmiddeleeuwse dijkje, de Berkelseweg, zodat de viereneenhalfduizend bewoners van de wijken in de Noordpolder zich nadien en in het vervolg op een ordentelijke manier van en naar het centrum van Berkel kunnen verplaatsen? Of bent u voornemens om ter hoogte van de hoek van de Kerksingel en de Wilhelminastraat (weer) een tolhek te plaatsen teneinde voor dit doel tol te gaan heffen?

J.J.V.M. Czerwinski
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Protest tegen luchtvaart

Rotterdam/ Bergschenhoek – Zaterdagmiddag 23 juni ben ik in Rotterdam op het Landelijke Protest Luchtvaart …