maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Lezersschrijven » Mini-Bieb groot succes

Mini-Bieb groot succes

Sinds 17 februari 2017 staat bij mij in de voortuin van de Buizerdstraat 82 in Bleiswijk een Mini-Bieb. De Heraut maakte er destijds melding van. Nu, zes maanden later, heb ik gemerkt dat er veel behoefte bestaat aan het in deze vorm “lenen” van boeken. Regelmatig zie ik rond de avond etenstijd mensen lekker snuffelen om te zien of er nog nieuwe boeken zijn bijgekomen. In deze zes maanden zijn er al meer dan 50 boeken naar nieuwe lezers gegaan. In die tijd zijn er ook veel “nieuwe” boeken in de Mini-Bieb gezet. Desondanks wil ik vragen of er nog ergens boeken over zijn om de inhoud van het kastje regelmatig van nieuwe leesstof te kunnen voorzien. Mocht ik niet thuis zijn dan mag u ze op het trapje in mijn portaal leggen waar ze droog liggen.

Antoon Derix
Bleiswijk

Check Also

Protest tegen luchtvaart

Rotterdam/ Bergschenhoek – Zaterdagmiddag 23 juni ben ik in Rotterdam op het Landelijke Protest Luchtvaart …