maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Uitstapjes met de 3B Bus

Uitstapjes met de 3B Bus

Uitstapjes met de 3B Bus

Lansingerland – Vanaf 9 september tot eind november maakt de 3B Bus elke zaterdag met en voor de leden een tocht door Het Groene Hart. Een initiatief van vrijwilliger Kees Vreeken, coördinator van de uitstapjes. “De deelnemers worden thuis afgehaald en als iedereen is ingestapt rijden we richting Hazerswoude waar we in een gezellig restaurant koffie met gebak wacht. Vervolgens rijden we door het fraaie poldergebied en langs de Nieuwkoopse Plassen naar paardenmelkerij Riga Ranch in Nieuwveen waar we een rondleiding krijgen en een lunch. Op de terugweg rijden we langs de Braassemermeer, Woubrugge en de Oude Rijn terug naar huis. Met onderweg nog een stop voor een lekker glaasje.
De kosten van het uitje, inclusief de consumpties, zijn 25 euro die contant kunnen worden afgerekend in de bus. Vanaf 14 augustus kan men zich aanmelden via ons kantoor: 010 – 5111794.

Check Also

Crazy Summer Market

Bergschenhoek – Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 25 augustus vindt van 11.00 tot 17.00 …