zondag 19 november 2017 | week 46
Home » Algemeen » Uitstapjes met de 3B Bus

Uitstapjes met de 3B Bus

Uitstapjes met de 3B Bus

Lansingerland – Vanaf 9 september tot eind november maakt de 3B Bus elke zaterdag met en voor de leden een tocht door Het Groene Hart. Een initiatief van vrijwilliger Kees Vreeken, coördinator van de uitstapjes. “De deelnemers worden thuis afgehaald en als iedereen is ingestapt rijden we richting Hazerswoude waar we in een gezellig restaurant koffie met gebak wacht. Vervolgens rijden we door het fraaie poldergebied en langs de Nieuwkoopse Plassen naar paardenmelkerij Riga Ranch in Nieuwveen waar we een rondleiding krijgen en een lunch. Op de terugweg rijden we langs de Braassemermeer, Woubrugge en de Oude Rijn terug naar huis. Met onderweg nog een stop voor een lekker glaasje.
De kosten van het uitje, inclusief de consumpties, zijn 25 euro die contant kunnen worden afgerekend in de bus. Vanaf 14 augustus kan men zich aanmelden via ons kantoor: 010 – 5111794.

Check Also

Archeologisch onderzoek voor de A16 Rotterdam

De onderste steen boven Archeologisch onderzoek voor de A16 Rotterdam Lansingerland/Rotterdam – Voordat Rijkswaterstaat de …