woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Algemeen » Verveling of vandalisme

Verveling of vandalisme

Verveling of vandalisme

Lansingerland – In de nacht van zaterdag op zondag werden in Lansingerland op verschillende locaties vernielingen aangebracht. Stenen beelden werden stuk gegooid, hekken uit voortuinen gesloopt en banken omver gegooid. Verveling of vandalisme?, vraagt een lezer van deze krant zich af. Wat is het toch jammer, dat er altijd weer mensen zijn die niet van andermans spullen kunnen afblijven.

Check Also

4 C’s centraal bij duurzaam project in Meerpolder

Lansingerland - Wethouder Albert Abee, Erik Batenburg (Batenburg BV) en Jan Houweling (Houweling Architecten) zetten dinsdag 9 januari in het gemeentehuis hun handtekening onder de gronduitgifte overeenkomst voor de ontwikkeling van een 4C-project in de wijk Meerpolder te Berkel en Rodenrijs.