maandag 19 maart 2018 | week 12
Home » Algemeen » Word buddy van asielgerechtigden

Word buddy van asielgerechtigden

Lansingerland helpt de asielgerechtigden in de gemeente graag op weg om hun draai te vinden in hun nieuwe woonomgeving. Het is daarom belangrijk dat zij kennismaken met hun wijk en buurtbewoners. Buddy’s zijn daarbij van grote waarde. Deze vrijwilligers maken de asielgerechtigden wegwijs door samen sociale activiteiten te ondernemen. Van boodschappen doen en leren reizen met het openbaar vervoer tot hulp met de Nederlandse taal en de weg vinden naar een sportvereniging.

MEE is de organisatie die in Lansingerland het buddyproject uitvoert. Voor de asielgerechtigden in Lansingerland is MEE op zoek naar nieuwe buddy’s. Wilt u meehelpen? Neemt u dan contact met Helen-José Meijer of Chantal Botter van MEE via telefoonnummer 010 – 2821111. U kunt ook een email sturen naar helen-jose.meijer@meerotterdam.nl of chantal.botter@meerotterdam.nl.

Check Also

Kraan van 70 ton zakt weg

Kraan van 70 ton zakt weg Berkel en Rodenrijs – Een 70 tons kraan is …