donderdag 17 augustus 2017 | week 33
Home » Sport » Golfevenement voor singles

Golfevenement voor singles

Bergschenhoek – Op zaterdag 19 augustus organiseert SingleGolfers.nl een golfwedstrijd op de uitdagende golfbaan van De Hooge Rotterdamsche. De ontvangst met koffie en thee is vanaf 12.00 uur in het clubhuis, waarna de wedstrijd om 13.00 uur start.
Het evenement is speciaal bedoeld voor singles en sportsingles, dat wil zeggen de partner golft niet. De golfdag is inclusief een gezellig diner na afloop van de wedstrijd. Wie zich nu inschrijft ontvangt twee maanden vrijblijvend het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef. Meer informatie is te vinden op www.singlegolfers.nl/kalender. Alle single golfers ongeacht leeftijd en handicap zijn welkom deel te nemen aan dit leuke en ongedwongen evenement.
De organisatie SingleGolfers.nl biedt een uniek drie in één-concept voor leden: elkaar ontmoeten tijdens golfevenementen, golfreizen of via de online community. SingleGolfers.nl organiseert, exclusief voor leden, reizen en evenementen in Nederland en Europa. Via de online community kunnen leden elkaar op basis van een opgegeven profiel online ontmoeten en een (golf)afspraak maken.
Voor meer informatie over het lidmaatschap van SingleGolfers.nl en inschrijving voor de wedstrijd: www.singlegolfers.nl.

Check Also

Kuip debuut voor Berkelaar Justin Bijlow

Berkel en Rodenrijs - Terwijl hij voor de seizoensopening met de gedachte zal hebben rondgelopen als derde doelman bij Feyenoord aan de slag te gaan kwam onverwacht voor Justin Bijlow de grootste verrassing van zijn leven. Zondag stond hij in het doel van Feyenoord.