woensdag 21 februari 2018 | week 08
Home » Algemeen » Delfland op zoek naar rode Amerikaanse rivierkreeften

Delfland op zoek naar rode Amerikaanse rivierkreeften

Delfland op zoek naar rode Amerikaanse rivierkreeften

Regio – Steeds vaker komt de rode Amerikaanse rivierkreeft in Nederland voor. Ook in Zuid-Holland is deze rivierkreeft te vinden. Het diertje is bedreigend voor andere soorten en kan oevers aantasten. Het Hoogheemraadschap van Delfland wil daarom in kaart brengen waar de rode Amerikaanse rivierkreeft leeft. Zo wil het waterschap tot een goede aanpak komen om schade te voorkomen.
Het waterschap roept iedereen op die deze rode of een andere kreeftsoort ziet om het te melden.
Melden kan via de website van het hoogheemraadschap: www.hhdelfland.nl (Klik op: ik wil iets melden).

Check Also

Het belang van het kind staat centraal

Lansingerland - Enver is de nieuwe fusieorganisatie van FlexusJeugdplein, Stek Jeugdhulp en TriviumLindenhof. Een organisatie voor jeugd en opvoedhulp in Lansingerland, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. Sinds september heeft Enver een nieuwe werklocatie in de Klaver, Noorderparklaan 24 te Bergschenhoek. Dit is tevens de locatie van de collega's van CJG en GGZ-Delfland. Paul Steenbergen is gebiedsmanager van Enver. Enthousiast vertelt hij over de organisatie en de aandachtsgebieden in Lansingerland.