donderdag 17 augustus 2017 | week 33
Home » Algemeen » Delfland op zoek naar rode Amerikaanse rivierkreeften

Delfland op zoek naar rode Amerikaanse rivierkreeften

Delfland op zoek naar rode Amerikaanse rivierkreeften

Regio – Steeds vaker komt de rode Amerikaanse rivierkreeft in Nederland voor. Ook in Zuid-Holland is deze rivierkreeft te vinden. Het diertje is bedreigend voor andere soorten en kan oevers aantasten. Het Hoogheemraadschap van Delfland wil daarom in kaart brengen waar de rode Amerikaanse rivierkreeft leeft. Zo wil het waterschap tot een goede aanpak komen om schade te voorkomen.
Het waterschap roept iedereen op die deze rode of een andere kreeftsoort ziet om het te melden.
Melden kan via de website van het hoogheemraadschap: www.hhdelfland.nl (Klik op: ik wil iets melden).

Check Also

Tentenkamp wordt enerverende Expeditie Kievit

Berkel en Rodenrijs - Het was zaterdagochtend 12 augustus een natte boel toen de twintig kinderen die zich hadden aangemeld voor het jaarlijkse tentenkamp van speeltuin De Kievit er met hun tentjes arriveerden. Maar na een welkom in de grote tent en een lucht die optimistisch maakte werden toch de kleine tentjes van de kinderen opgezet.