woensdag 13 december 2017 | week 50
Home » Algemeen » Delfland op zoek naar rode Amerikaanse rivierkreeften

Delfland op zoek naar rode Amerikaanse rivierkreeften

Delfland op zoek naar rode Amerikaanse rivierkreeften

Regio – Steeds vaker komt de rode Amerikaanse rivierkreeft in Nederland voor. Ook in Zuid-Holland is deze rivierkreeft te vinden. Het diertje is bedreigend voor andere soorten en kan oevers aantasten. Het Hoogheemraadschap van Delfland wil daarom in kaart brengen waar de rode Amerikaanse rivierkreeft leeft. Zo wil het waterschap tot een goede aanpak komen om schade te voorkomen.
Het waterschap roept iedereen op die deze rode of een andere kreeftsoort ziet om het te melden.
Melden kan via de website van het hoogheemraadschap: www.hhdelfland.nl (Klik op: ik wil iets melden).

Check Also

Alexandra Alink presenteert tweede kinderboek

Berkel en Rodenrijs - Na haar debuut ‘Elfenstof in Drabbeldam’ presenteert uitgeverij BOOK2B nu deel 2 in de Drabbeldam serie van Alexandra Alink. “Een kinderboek vol humor en spanning: ‘Muzak in Drabbeldam’,” aldus de Berkelse schrijfster.