woensdag 13 december 2017 | week 50
Home » Algemeen » Collectanten Alzheimer Nederland gezocht

Collectanten Alzheimer Nederland gezocht

Bleiswijk – Samen met vrijwilligers wordt in Bleiswijk in de week van 6-11 november de collecte voor Alzheimer Nederland georganiseerd. De organisatoren zijn op zoek naar collectanten voor Bleiswijk.
Een sociale activiteit die per jaar weinig tijd kost maar veel voldoening geeft. Alleen met elkaar kan de strijd tegen dementie worden aangegaan. Veel mensen weten Alzheimer Nederland te vinden met een vraag nadat zij een collectant aan de deur troffen.
Helpt u mee? Neem dan contact op met Martine Riske, tel. 06 – 57590349 of mail naar: m.riske@alzheimer-nederland.nl.
Meer informatie: www.alzheimer-nederland.nl.

Check Also

Vrolijk Sinterklaasfeest met cliënten Stichting Welzijn en Middin

Bleiswijk - Dat Sinterklaas heel oud begint te worden kon iedereen zien toen hij woensdag een bezoek bracht in De Leeuwerik. Het lopen ging wat minder vlot dan vorig jaar, maar zijn zetel stond al klaar. Cliënten van Stichting Welzijn Lansingerland en Middin verwelkomden hem allerhartelijkst toen hij verscheen. Eenmaal binnen, voelde hij zich al weer heel kwiek en luisterde met genoegen naar de vrolijke accordeonmuziek.