woensdag 21 februari 2018 | week 08
Home » Algemeen » Collectanten Alzheimer Nederland gezocht

Collectanten Alzheimer Nederland gezocht

Bleiswijk – Samen met vrijwilligers wordt in Bleiswijk in de week van 6-11 november de collecte voor Alzheimer Nederland georganiseerd. De organisatoren zijn op zoek naar collectanten voor Bleiswijk.
Een sociale activiteit die per jaar weinig tijd kost maar veel voldoening geeft. Alleen met elkaar kan de strijd tegen dementie worden aangegaan. Veel mensen weten Alzheimer Nederland te vinden met een vraag nadat zij een collectant aan de deur troffen.
Helpt u mee? Neem dan contact op met Martine Riske, tel. 06 – 57590349 of mail naar: m.riske@alzheimer-nederland.nl.
Meer informatie: www.alzheimer-nederland.nl.

Check Also

Het belang van het kind staat centraal

Lansingerland - Enver is de nieuwe fusieorganisatie van FlexusJeugdplein, Stek Jeugdhulp en TriviumLindenhof. Een organisatie voor jeugd en opvoedhulp in Lansingerland, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. Sinds september heeft Enver een nieuwe werklocatie in de Klaver, Noorderparklaan 24 te Bergschenhoek. Dit is tevens de locatie van de collega's van CJG en GGZ-Delfland. Paul Steenbergen is gebiedsmanager van Enver. Enthousiast vertelt hij over de organisatie en de aandachtsgebieden in Lansingerland.