donderdag 17 augustus 2017 | week 33
Home » Algemeen » Collectanten Alzheimer Nederland gezocht

Collectanten Alzheimer Nederland gezocht

Bleiswijk – Samen met vrijwilligers wordt in Bleiswijk in de week van 6-11 november de collecte voor Alzheimer Nederland georganiseerd. De organisatoren zijn op zoek naar collectanten voor Bleiswijk.
Een sociale activiteit die per jaar weinig tijd kost maar veel voldoening geeft. Alleen met elkaar kan de strijd tegen dementie worden aangegaan. Veel mensen weten Alzheimer Nederland te vinden met een vraag nadat zij een collectant aan de deur troffen.
Helpt u mee? Neem dan contact op met Martine Riske, tel. 06 – 57590349 of mail naar: m.riske@alzheimer-nederland.nl.
Meer informatie: www.alzheimer-nederland.nl.

Check Also

Tentenkamp wordt enerverende Expeditie Kievit

Berkel en Rodenrijs - Het was zaterdagochtend 12 augustus een natte boel toen de twintig kinderen die zich hadden aangemeld voor het jaarlijkse tentenkamp van speeltuin De Kievit er met hun tentjes arriveerden. Maar na een welkom in de grote tent en een lucht die optimistisch maakte werden toch de kleine tentjes van de kinderen opgezet.