woensdag 18 oktober 2017 | week 42
Home » Algemeen » Collectanten Alzheimer Nederland gezocht

Collectanten Alzheimer Nederland gezocht

Bleiswijk – Samen met vrijwilligers wordt in Bleiswijk in de week van 6-11 november de collecte voor Alzheimer Nederland georganiseerd. De organisatoren zijn op zoek naar collectanten voor Bleiswijk.
Een sociale activiteit die per jaar weinig tijd kost maar veel voldoening geeft. Alleen met elkaar kan de strijd tegen dementie worden aangegaan. Veel mensen weten Alzheimer Nederland te vinden met een vraag nadat zij een collectant aan de deur troffen.
Helpt u mee? Neem dan contact op met Martine Riske, tel. 06 – 57590349 of mail naar: m.riske@alzheimer-nederland.nl.
Meer informatie: www.alzheimer-nederland.nl.

Check Also

Prinses Máximaschool had de meeste lopers tijdens de Kidsrun

Berkel en Rodenrijs - Ongeveer vijf weken geleden was er tijdens de Oostland Halve Marathon ook voor scholen gelegenheid deel te nemen aan de Kids Run, met als sponsor de ABN AMRO Berkel en Rodenrijs. De Prinses Máximaschool leverde de meeste hardlopers: 17 in totaal. Daarvoor kregen zij maandagochtend 9 oktober uit handen van ABN AMRO directeur Geert-Jan Kleijweg een beker uitgereikt.