dinsdag 17 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Muziekprogramma vol verrassingen

Muziekprogramma vol verrassingen

Foodtruck Festival 10 jaar Lansingerland XXL

Muziekprogramma vol verrassingen

Lansingerland – In de komende edities van De Heraut worden de lezers meegenomen in aanloop naar het Foodtruck Festival 10 jaar Lansingerland XXL. Een groot feest dat op 25, 26 en 27 augustus wordt georganiseerd voor alle inwoners van de gemeente Lansingerland om samen het 10-jarig bestaan van deze prachtige gemeente te vieren.

Het festival, dat plaatsvindt in het Annie M.G. Schmidtpark, is gratis toegankelijk. Het terrein is volgens de organisatie over het algemeen goed bereikbaar voor gebruikers van een rollator of scootmobiel.
Op het Foodtruck Festival 10 Jaar Lansingerland XXL is een verrassend muziekprogramma geprogrammeerd voor jong en oud. Een volledig overzicht van de speeltijden is te vinden op de website www.10jaarlansingerland.nl/programma/

Rusty Nail

Deze band serveert een cocktail van blues, rhythm & blues en rock & roll. De covers van klassiekers krijgen een swingende ‘Nail’ injectie. Wanneer: vrijdag 25 augustus 15.00-15.45 uur.

SAM

Deze frisse band brengt sfeer, gezelligheid, harmonieën en saxofoon skils in vrolijke covers en eigenwerk. Wanneer: vrijdag 25 augustus 15.45-16.15 uur en 17.00-17.30 uur.

Invasion

Een optreden van Invasion betekent een feest van herkenning met een vleugje melancholie door lokale helden! Invasion neemt je mee op een muzikale reis door de zestig en zeventiger jaren met een ode aan de grote bands uit die tijd. Wanneer: vrijdag 25 augustus 16.15-17.00 uur.

jeWelste

Typisch zo’n band waar je nooit genoeg van krijgt. Met een niet aflatende energie dendert jeWelste al ruim acht jaar over ‘s lands podia. Geweldige nummers van de 70s tot nu, van Bohemianj Rhapsody tot Sex on Fire. De mannen van jeWelste schuwen niets, behalve de platgetreden paden. Fantastisch uitgevoerd, super enthousiast en altijd 100% rock-‘n-roll garantie! Wanneer: vrijdag 25 augustus 17.30-19.30 uur.

Dave Roelvink

Dave is de DJ-act van dit moment, zijn muziekstijl is Bubbling, Moombahton en Eclectic. Hij was ook te zien op tv bij onder andere ‘Welkom bij de Kamara’s’, ‘Sterren springen’ en de reality-soap ‘De Roelvinkjes’. Wanneer: vrijdag 25 augustus 19.30-20.30 uur.

De Corona’s

De Corona’s zijn de uitvinders van Stand-up Pop. De band speelt elk nummer dat jij zelf per telefoon aanvraagt. De show is volkomen interactief, vol instrumentale acrobatiek, een enorme dosis humor en natuurlijk een boel muzikaliteit. Wanneer: vrijdag 25 augustus 20.30-23.00 uur.

Los Paja Brava

Deze band brengt hun publiek de gekste en wildste cumbia van het noordelijk halfrond. Los Paja Brava is een paar jaar terug ontstaan door het samenkomen van bevriende muzikanten uit verschillende landen uit Latijns-Amerika en Europa. Wat deze band zo bijzonder maakt is de eclectische achtergronden van de muzikanten, van klassieke muziek tot jazz, maar allemaal met een passie voor cumbia. Wanneer: zaterdag 26 augustus 16.00-17.30 uur.

Diaz & Bruno

Met Diaz achter de decks en Bruno als master of ceremony weten dit eclectische DJ-duo als geen ander hoe ze moeten entertainen. Zo goed zelfs dat hun eigen concept Girls Goin’ Wild al meer dan 30 keer in Nederland en buitenland is gehouden. Ook zijn de Girls Goin’ Wild Mixtapes al meer dan 800.000 keer beluisterd. Wanneer: zaterdag 26 augustus 18.30-19.30 uur.

StukTV

De immens populaire Youtube-sensatie bewees een succesformule te hebben met het kanaal StukTV. En daar uit is het StukTV DJ-team geboren. Met Giel en Thomas back2back achter de draaitafels en Stefan als MC weten ze altijd een goed feestje te bouwen. Hun set zit vol party muziek en past goed in elke volwaardige line-up. Wanneer: zaterdag 26 augustus 19.30-20.30 uur.

Funky Pianos XL

Funky Pianos is gebaseerd op het Amerikaanse ‘’Dueling Pianos’’ concept wat al jaren een grote hit is over de hele wereld. Dit concept staat onder andere bekend doordat het publiek verzoekjes kan aanvragen. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen de entertainers en het publiek. Wanneer: zaterdag 26 augustus 20.30-23.00 uur.

Dora & Diego

Ga samen met het vrolijke meisje Dora en haar vriendje Diego mee op een spannend avontuur! Kaartlezen, zingen, dansen, het komt allemaal voorbij in deze interactieve show waaraan kinderen volop kunnen meedoen. Ga jij met Dora en Diego mee op avontuur? Wanneer: zondag 27 augustus 13.30-14.00 uur en 14.30-15.00 uur.

Juicy

Deze coverband speelt de old school soul & funk speelt van Maze, Earth Wind and Fire, Average White Band, Maceo Parker, Marvin Gaye en vele anderen, waarbij de uitstapjes naar de R&B, Acid Jazz niet geschuwd worden. Wanneer: zondag 27 augustus 15.30-18.30 uur.

Check Also

Gespot!

Gespot! Bleiswijk – Deze foto werd ’s nachts op de Rottedijk te Bleiswijk gemaakt door …