woensdag 18 juli 2018 | week 29
Home » Sport » Geslaagd Joost de Reus jeugdtennistoernooi TOGB

Geslaagd Joost de Reus jeugdtennistoernooi TOGB

Geslaagd Joost de Reus jeugdtennistoernooi TOGB

Berkel en Rodenrijs – Zondag 2 juli vond het jaarlijkse jeugdtoernooi bij TOGB Tennis plaats. De kinderen konden in drie leeftijdsgroepen meedoen. Clubkampioenen werden bij de meisjes Sabrine Moumine en bij de jongens Steven Pronk.

De jongste kinderen deden onder leiding van Anouk spelletjes met racket en bal en eindigden met mini-tennis. Het enthousiasme van de kinderen was heel leuk om te zien. De winnaar bij de meisjes was Eva van Balkom; bij de jongens werden Liam de Bruijn eerste en Hidde Hulst tweede.
De middelste groep speelde mini-tennis op een halve baan met als winnaars bij de meisjes Eline Kamman (1e) en Naomi Rolfs (2); bij de jongens ging de 1e prijs naar Bjorn ten Berge en de 2e prijs naar Luke Svenoy.
De meisjes t/m 12 jaar speelden het reguliere tennis. De nieuwe clubkampioene, Sabrine Moumine, is 8 jaar en kan nog ver komen met tennis. Tweede werd Ayméé Borsboom.
Bij de jongens t/m 12 jaar werd na een voorronde van drie partijtjes een driekamp gespeeld tussen Floris Jan Roelofsen, Steven Pronk en Mick van Balkom. Clubkampioen werd Steven Pronk (9) en Floris Jan Roelofsen werd tweede.
De kampioenen kregen het Joost de Reus racket uit handen van mevrouw Fia de Reus die het bijzonder vindt dat dit toernooi nog steeds gespeeld wordt.
De sportiviteits- en aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Safouan Tahiri. Hij is altijd bereid om te helpen en is erg sportief. Verder dank aan de ouders die hebben meegeholpen, Lucretia voor de barbediening en de patatjes. Anouk en Gerard voor de hulp op deze dag en ook op de woensdagmiddagen en Max voor het tellen en de hulp op de zaterdagen. Na de grote vakantie gaat TOGB Tennis tot en met 30 september verder met de gratis groepslessen voor basisschoolleden. Wil je ook lid worden kijk dan op de site www.togb.nl/tennis.

Check Also

Jeannette loopt wandel4daagse Apeldoorn

Jeannette loopt wandel4daagse Apeldoorn Bergschenhoek – Jeannette Voogt uit Bergschenhoek heeft afgelopen week meegedaan aan …