woensdag 18 oktober 2017 | week 42
Home » Algemeen » Regen speelt gasten de Zonnebloem parten

Regen speelt gasten de Zonnebloem parten

Regen speelt gasten de Zonnebloem parten

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 14 juli stonden de jeu de boules spelers van Den Opper klaar om de gasten van De Zonnebloem van afdeling Berkel en Rodenrijs het spel uit te leggen en te begeleiden. Helaas bleek de regen spelbreker.

Het was droog tot half elf. Op het moment dat de gasten tussen half elf en elf uur arriveerden goot het van de regen. Zelfs van het stukje vanaf de Beltaxi naar de deur van Den Opper werden de gasten behoorlijk nat. Binnen stond de koffie klaar en werd er gehoopt dat het droog zou worden. Toen het heel even droog werd waagden enkele gasten zich naar buiten om jeu de boules te spelen. Het was helaas van korte duur, de regen kwam al snel weer met bakken uit de lucht. Binnen was het heel gezellig. Er was op gerekend dat het zou gaan regenen. Veel vrijwilligers van de Zonnebloem hadden spellen meegebracht. In groepjes deden de gasten diverse spellen, het meest geliefd was Rummykub. Ook werd er gesjoeld, geklaverjast en Mens Erger Je Niet gespeeld. Rond 13.00 uur serveerden de vrijwilligers de lunch, geheel geschonken door Jumbo Meijer. Na de lunch werd het zowaar weer heel even droog. Enkele gasten speelden jeu de boules tot de regen weer begon. De overige gasten gingen door met de spellen van voor de lunch. Er werd in de middag nog een glaasje geschonken. Veel dames kozen de onvermijdelijke advocaat met slagroom!
De vrijwilligers van Den Opper werden hartelijk bedankt voor hun inzet en gastvrijheid, zij kregen een doosje bonbons. Ondanks het weer had iedereen genoten van een gezellige dag.

Check Also

Prinses Máximaschool had de meeste lopers tijdens de Kidsrun

Berkel en Rodenrijs - Ongeveer vijf weken geleden was er tijdens de Oostland Halve Marathon ook voor scholen gelegenheid deel te nemen aan de Kids Run, met als sponsor de ABN AMRO Berkel en Rodenrijs. De Prinses Máximaschool leverde de meeste hardlopers: 17 in totaal. Daarvoor kregen zij maandagochtend 9 oktober uit handen van ABN AMRO directeur Geert-Jan Kleijweg een beker uitgereikt.