woensdag 18 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Start computer- en tabletcursussen najaar 2017

Start computer- en tabletcursussen najaar 2017

Digitaal Fit met SeniorWeb

Start computer- en tabletcursussen najaar 2017

Lansingerland – Onder de titel “Digitaal Fit met SeniorWeb” organiseert SeniorWeb op donderdag 24 augustus een info-inschrijfdag over de computer- en tabletcursussen die vanaf september in samenwerking met Bibliotheek Oostland en Rabobank Zuid-Holland Midden worden aangeboden.

Iedereen is van harte welkom op de volgende locaties:
– in Bergschenhoek in de Stander, Wilhelminastraat 1a, aanvang 10.00 uur,
– in Bleiswijk in de vestiging van Bibliotheek Oostland, Dorpsstraat 7, aanvang 14.00 uur,
– in Berkel en Rodenrijs in de vestiging van Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25, aanvang 20.00 uur.

Inschrijven

Vrijwilligers van het SeniorWeb Leercentrum Bergschenhoek , Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk geven informatie over de mogelijkheden om uw computer- en/of tabletvaardigheden te vergroten. Ook aan wie nog helemaal niet bekend zijn met computers of internet. Het is mogelijk zich meteen in te schrijven voor een cursus naar keuze, want de belangstelling is groot en vol is vol.
Het cursusaanbod waaronder cursussen en workshops over Windows 10, Android Tablets en iPads, is ook te vinden op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekoostland.nl onder educatie/computercursussen.
Met vragen kan men terecht op het emailadres seniorweblansingerland@gmail.com. Voor de liefhebber geeft SeniorWeb de mogelijkheid om in te schrijven in een aantal workshops zoals Facebook, Skype, Word, Excel en Powerpoint Online. Bij voldoende inschrijvingen zullen de cursusdata en locatie bekend worden gemaakt.
Wie dit najaar een van de cursussen of workshops volgt en nog geen lid is dan biedt SeniorWeb als bekroning van zijn jubileumjaar u een gratis lidmaatschap aan. Dit lidmaatschap loopt tot eind 2018 en stopt zonder tegenbericht automatisch.

Check Also

Gespot!

Gespot! Lansingerland – Op 24 juni had Robert Smit het geluk dat deze zwaluwtjes gevoerd …