woensdag 18 oktober 2017 | week 42
Home » Algemeen » Henk Nentjes wint fotowedstrijd Rotte plezierrivier

Henk Nentjes wint fotowedstrijd Rotte plezierrivier

Nieuwerkerk aan de IJssel/Lansingerland – Schaatspret, een molen en een bootje op en aan de bevroren Rotte. Met dit typisch Hollandse tafereel won Henk Nentjes de eerste prijs van de fotowedstrijd Rotte plezierrivier. De jury oordeelde: “De inzending in zwart-wit tekent het zelfvertrouwen van de fotograaf. Er loopt een mooie lijn van links naar rechts door steiger en schaatsspoor. Prachtig verdwijnpunt met daarin in de verte twee schaatsers. De grote hoeveelheid lucht in de foto geeft het beeld een weids en open karakter. Net zoals menigeen de Rotte ervaart.” Henk Nentjes is blij met zijn eerste prijs en vindt het uiteraard zelf ook een heel mooie foto. Stichting Plezierrivier de Rotte en Recreatieschap Rottemeren hadden de fotowedstrijd uitgeschreven om iedereen te laten zien dat de Rotte een echte plezierrivier is.

Check Also

Prinses Máximaschool had de meeste lopers tijdens de Kidsrun

Berkel en Rodenrijs - Ongeveer vijf weken geleden was er tijdens de Oostland Halve Marathon ook voor scholen gelegenheid deel te nemen aan de Kids Run, met als sponsor de ABN AMRO Berkel en Rodenrijs. De Prinses Máximaschool leverde de meeste hardlopers: 17 in totaal. Daarvoor kregen zij maandagochtend 9 oktober uit handen van ABN AMRO directeur Geert-Jan Kleijweg een beker uitgereikt.