donderdag 17 augustus 2017 | week 33
Home » Algemeen » Henk Nentjes wint fotowedstrijd Rotte plezierrivier

Henk Nentjes wint fotowedstrijd Rotte plezierrivier

Nieuwerkerk aan de IJssel/Lansingerland – Schaatspret, een molen en een bootje op en aan de bevroren Rotte. Met dit typisch Hollandse tafereel won Henk Nentjes de eerste prijs van de fotowedstrijd Rotte plezierrivier. De jury oordeelde: “De inzending in zwart-wit tekent het zelfvertrouwen van de fotograaf. Er loopt een mooie lijn van links naar rechts door steiger en schaatsspoor. Prachtig verdwijnpunt met daarin in de verte twee schaatsers. De grote hoeveelheid lucht in de foto geeft het beeld een weids en open karakter. Net zoals menigeen de Rotte ervaart.” Henk Nentjes is blij met zijn eerste prijs en vindt het uiteraard zelf ook een heel mooie foto. Stichting Plezierrivier de Rotte en Recreatieschap Rottemeren hadden de fotowedstrijd uitgeschreven om iedereen te laten zien dat de Rotte een echte plezierrivier is.

Check Also

Sheila groeit uit tot de ster van Berkel

Berkel en Rodenrijs - De ramen van het ouderlijk huis zijn volgeplakt, de kamer hangt vol slingers en het is een komen en gaan van bekenden en buren die even aanwippen om hun felicitaties over te brengen. Sheila van den Bulk (28) - deel van het Nederlands vrouwen voetbalteam dat zo mooi Europees Kampioen werd - blijft er bescheiden onder, geniet van de felicitaties en van haar ouders die ‘naast hun schoenen lopen’ van trots.