woensdag 21 februari 2018 | week 08
Home » Algemeen » Henk Nentjes wint fotowedstrijd Rotte plezierrivier

Henk Nentjes wint fotowedstrijd Rotte plezierrivier

Nieuwerkerk aan de IJssel/Lansingerland – Schaatspret, een molen en een bootje op en aan de bevroren Rotte. Met dit typisch Hollandse tafereel won Henk Nentjes de eerste prijs van de fotowedstrijd Rotte plezierrivier. De jury oordeelde: “De inzending in zwart-wit tekent het zelfvertrouwen van de fotograaf. Er loopt een mooie lijn van links naar rechts door steiger en schaatsspoor. Prachtig verdwijnpunt met daarin in de verte twee schaatsers. De grote hoeveelheid lucht in de foto geeft het beeld een weids en open karakter. Net zoals menigeen de Rotte ervaart.” Henk Nentjes is blij met zijn eerste prijs en vindt het uiteraard zelf ook een heel mooie foto. Stichting Plezierrivier de Rotte en Recreatieschap Rottemeren hadden de fotowedstrijd uitgeschreven om iedereen te laten zien dat de Rotte een echte plezierrivier is.

Check Also

Het belang van het kind staat centraal

Lansingerland - Enver is de nieuwe fusieorganisatie van FlexusJeugdplein, Stek Jeugdhulp en TriviumLindenhof. Een organisatie voor jeugd en opvoedhulp in Lansingerland, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. Sinds september heeft Enver een nieuwe werklocatie in de Klaver, Noorderparklaan 24 te Bergschenhoek. Dit is tevens de locatie van de collega's van CJG en GGZ-Delfland. Paul Steenbergen is gebiedsmanager van Enver. Enthousiast vertelt hij over de organisatie en de aandachtsgebieden in Lansingerland.