woensdag 18 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Henk Nentjes wint fotowedstrijd Rotte plezierrivier

Henk Nentjes wint fotowedstrijd Rotte plezierrivier

Nieuwerkerk aan de IJssel/Lansingerland – Schaatspret, een molen en een bootje op en aan de bevroren Rotte. Met dit typisch Hollandse tafereel won Henk Nentjes de eerste prijs van de fotowedstrijd Rotte plezierrivier. De jury oordeelde: “De inzending in zwart-wit tekent het zelfvertrouwen van de fotograaf. Er loopt een mooie lijn van links naar rechts door steiger en schaatsspoor. Prachtig verdwijnpunt met daarin in de verte twee schaatsers. De grote hoeveelheid lucht in de foto geeft het beeld een weids en open karakter. Net zoals menigeen de Rotte ervaart.” Henk Nentjes is blij met zijn eerste prijs en vindt het uiteraard zelf ook een heel mooie foto. Stichting Plezierrivier de Rotte en Recreatieschap Rottemeren hadden de fotowedstrijd uitgeschreven om iedereen te laten zien dat de Rotte een echte plezierrivier is.

Check Also

Dansertjes Fervor sluiten seizoen zomers af

Lansingerland - Pilates- en Dansstudio Fervor heeft een geweldig seizoen achter de rug. Met de zomervakantie voor de deur werd het tijd voor een verrassende afsluiting van het seizoen.