woensdag 18 juli 2018 | week 29
Home » Sport » Succes voor Doto-Dames turnen

Succes voor Doto-Dames turnen

Succes voor Doto-Dames turnen

Amsterdam/Bergschenhoek – De Doto damesteams mochten, na drie behaalde voorrondes, in juni de finale turnen in Amsterdam. Er werd netjes geturnd en dat leverde mooie scores op. Bij een wedstrijd bestaat een team uit zes turnsters, waarvan er vijf per onderdeel uitkomen. Voor de teamscore tellen de vier beste scores. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk ging de eerste prijs naar Doto 1 en de tweede prijs naar Doto 2. Ook werden er individueel goede scores behaald: Lilly 1e op sprong, Elise 2e op sprong, 3e op rek, Fenna 1e op rek, 1e op vloer, Loïs 2e op rek, Yara 2e op vloer en 3e op balk. Individuele eindstand: Fenna op de eerste plaats en Yara op de tweede plaats.

Check Also

Jeannette loopt wandel4daagse Apeldoorn

Jeannette loopt wandel4daagse Apeldoorn Bergschenhoek – Jeannette Voogt uit Bergschenhoek heeft afgelopen week meegedaan aan …