donderdag 17 augustus 2017 | week 33
Home » Sport » Succes voor Doto-Dames turnen

Succes voor Doto-Dames turnen

Succes voor Doto-Dames turnen

Amsterdam/Bergschenhoek – De Doto damesteams mochten, na drie behaalde voorrondes, in juni de finale turnen in Amsterdam. Er werd netjes geturnd en dat leverde mooie scores op. Bij een wedstrijd bestaat een team uit zes turnsters, waarvan er vijf per onderdeel uitkomen. Voor de teamscore tellen de vier beste scores. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk ging de eerste prijs naar Doto 1 en de tweede prijs naar Doto 2. Ook werden er individueel goede scores behaald: Lilly 1e op sprong, Elise 2e op sprong, 3e op rek, Fenna 1e op rek, 1e op vloer, Loïs 2e op rek, Yara 2e op vloer en 3e op balk. Individuele eindstand: Fenna op de eerste plaats en Yara op de tweede plaats.

Check Also

Kuip debuut voor Berkelaar Justin Bijlow

Berkel en Rodenrijs - Terwijl hij voor de seizoensopening met de gedachte zal hebben rondgelopen als derde doelman bij Feyenoord aan de slag te gaan kwam onverwacht voor Justin Bijlow de grootste verrassing van zijn leven. Zondag stond hij in het doel van Feyenoord.