woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » Succes voor Doto-Dames turnen

Succes voor Doto-Dames turnen

Succes voor Doto-Dames turnen

Amsterdam/Bergschenhoek – De Doto damesteams mochten, na drie behaalde voorrondes, in juni de finale turnen in Amsterdam. Er werd netjes geturnd en dat leverde mooie scores op. Bij een wedstrijd bestaat een team uit zes turnsters, waarvan er vijf per onderdeel uitkomen. Voor de teamscore tellen de vier beste scores. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk ging de eerste prijs naar Doto 1 en de tweede prijs naar Doto 2. Ook werden er individueel goede scores behaald: Lilly 1e op sprong, Elise 2e op sprong, 3e op rek, Fenna 1e op rek, 1e op vloer, Loïs 2e op rek, Yara 2e op vloer en 3e op balk. Individuele eindstand: Fenna op de eerste plaats en Yara op de tweede plaats.

Check Also

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk - De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.