vrijdag 22 juni 2018 | week 25
Home » Lezersschrijven » Lansingerland hoe gek wil je het hebben

Lansingerland hoe gek wil je het hebben

In De Heraut van 26 juli 2017 het blijde bericht, dat Lansingerland zijn 10-jarig bestaan groots gaat vieren. Om de handen van de gemeente vrij te houden wordt dat feestje georganiseerd door Toost Foodtruck Festival. En wie gaat daar o.a. optreden? Dave Roelvink!
Dave Roelvink als voorbeeld voor de jeugd, met zijn veroordeling voor heling en stiekem filmen van zijn escapades met een meisje in een villa in Noord-Holland en ontvreemden van 60.000 euro van eigendommen van de afwezige bewoners.
Meneer Dave ontkent, dat hadden zijn vrienden gedaan, maar Dave is veroordeeld voor heling en kreeg een taakstraf van 150 uur, en zijn medeverdachten kregen een taakstraf van 80 uur. Ra, ra. Toen Dave er lucht van kreeg dat hij weer moest voorkomen vluchtte hij naar Spanje, onschuldig als hij is.
Details kan iedereen op internet vinden en laat het bestuur van de gemeente Lansingerland nou niet zeggen dat “ze het niet wisten” dan ben je van een andere wereld, dat geldt ook voor alle politieke partijen.
Gelukkig is dat “mooie feest” pas in de laatste week van augustus dus is er voldoende tijd om aan de bel te trekken om meneer Dave af te zeggen, op bevel van de gemeente Lansingerland.
Geen smoes dat alles al is overeengekomen, dan breek je dat contract open en aanvaard je als gemeente de eventuele financiële gevolgen.
Wat hebben wij voor bestuur? Aan zo’n mede-optreden geef je toch geen goedkeuring!

A. in ’t Veld
Bergschenhoek

Check Also

Afgelopen weekend hebben onze ouders heel erg genoten van Landsingerland Live. Er was een heel …